Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IIS ve XPPRO

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

Selam gecen gunde sormustum, ama yanlislikla iss die baslik birakmisim.O zamanki mesajimda şöyle bir şey sormusum :

Simdi ben dusundumde bende kablonet war , ipde neredeyse sabit.O zaman ne duruyorum.IIS servisini aktif edeyim ve kendi web sitemi yapayimda ( basit bisi ) paticikteki arkadaslarla bisiler paylasayim.Kurdum iis servisini , default htm yi ayarladim felan( ayarladim diorum ama sansa oldu bu is.Diger makinada bir turlu ayarlayamadim).Networkumde sorunsuz sayfalari geziyotum , hatta ftp servisiminde normal calistigini gordum.

Simdi sorunum su :Bende kablonun usb ile bagli oldugu makina dier makina .IIS i aktif edip web sayfalarini yaptigim makina workgrouptaki dier makina ve ip si dogal olarak internal.Disaridan gelecek birisi nasil gorebilir benim yayinlayacagim web sitesini ?
Ornekle acıklarsam eger benim networkumde 2 makina var diyelim.1.si : 192.168.01 ( ki bu direk internet cikisina sahip olan ve internet cikisi paylasimda olan makina)
2.si ise 192.168.0.100 ( ki buda icerdeki makina internete dier makinadaki paylastirilmis internet baglantisi ile ulasmakta)

2 nolu makinadaki iis e disaridan insanlar ftp veya web'e nasil ulasabilir ?[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
Sosyal ağlarda paylaş

"port redirection" la ilgili bir program bulman lazım, zamanında ben bulmuştum bulunuyor ...

ondan sonra da netin bağlı olduğu makinadaki 21 ve 80 nolu portları içerdeki makinaya redirect edeceksin ...

redirection yada forwarding die arat .. zart die olmasa da bulman zor olmaz google da ..
Sosyal ağlarda paylaş

iide ben uplamak nietiyle yapmadimki neter.Sorun Konu basligini yanlıs açmış olam.Yoksa bizimde data baseimizin içler acisi halinden haberimiz var :)[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...