Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Hatta tercihen FSS açıp hiç dokunmamış acc. Insaflı fiyat öneren olursa almayı düşünüyorum. Veya çok prof masterlayip satacak olan da olabilir (25 üstü falan) ne yazıkki tatil dolayısıyla kasacak pek zamanım yok ve questleri kasacağıma karakteri kasarım diye düşünüyorum.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Temmuz 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 satabılırım ama ınsaflı fıyata deıl dusunursen tell at :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 200-300 dolara satacak değil ya onca emek var o charda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 fss açık account demek zaten "benim fiyatım 500$+" demek oluyor... (bkz.Ebay) Bakir yada oynanmış oluşu pekte birşey değiştirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: BOccOB, 23 Temmuz 2004 17:19 tarihinde demiş ki: aman sad e tell atma kesin 1000-1500 dolar ister yaptıydık biz bunun muhabbetini :P eheheh eywallah[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Cedayyy!!! ;=)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Knight ya da civarı Jedi fiyatı 1000-1500 USD serverına göre. Ama eğer Initiate alıp kasacam diyosan hiç tavsiye etmem. Benim serverımdaki bir sürü insan, PVP bozuk diye BH oldu ve dakka başı Jedi katlediyolar. Ya çok sağlam bir guild'de olacaksın (mesela ben Bounty Hunter guildindeyim ve benim dışımda 5 jedi var guildde) ya da çok eşin dostun olacak yoksa oyunu kabusa çevirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya PvP si için değil role play i için istiyorum.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 iyiii iyiiii al ealo al. jedi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 :D Yok alamıyacam böyle giderse, herkes kurcalamış ya FS slotunu :) Bana quest yolları gözüktü.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Jedi delete edilip yenisi create edilebiliyor. tabii delete edilecek cedayin seviyesi yukseldikce senin de cebinden delete olan dolarlar artacak, aci olacak.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bende questi bekleyenlerdenim. Holo sistemini hiç sevememiştim. Doğru düzgün senaryo/questler olur umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: estrangeds, 28 Temmuz 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Jedi delete edilip yenisi create edilebiliyor. tabii delete edilecek cedayin seviyesi yukseldikce senin de cebinden delete olan dolarlar artacak, aci olacak. aman dikkat yeni jedi olanlar yada tecrubesizler bilmeyebilir jediyi del edip tekrardan sifirdan yapabilirsin(gerci kimse bunu yapmaz ya) ama ana chari silersen jediyede veda edersin. bi dahada havayı alırsın[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar