Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 o yüzden hızlı yaşa genç öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tabii bu lafı obez birisine sölemek komik kaçıyor.. -offf üfffff.. aaahh geliyorum lan bekle.. üfff bittim nan, öldüm yorgunluktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 obezler hizli yiyip, genc oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kfc nin yeni çıkan o ekmek arası peynirli zımbırtısı kötü yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 izmirde bi adam gün içinde 5 tane ekstırim menü yiyince gıdaklamaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 onu kurtarmaya gelen arkadaşları şöyle bi sarsalım kurtaralım derken onlarda kapılıp gıdaklamaya başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 büyük bi gıdakfırtınası oluşmuş saatte 180 mil hızla buraya geliomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 civar köylerde kuş gribinden telef olan tavukların ruhlarının görüldüğü söylentileri yayılmaya başladı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar