lkjh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bir arkadaşıma Amerika'dan hediye olarak laptop aldım. Sorum şu ki bu laptopu kutusu açılmadan Türkiye'ye götürebilir miyim? Ayrıca kendime ait olan bi adet daha laptopum var, bu bir sorun yaratır mı? (2 laptop,vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu benim, bu arkadaşıma doğum günü hediyesi de problem çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne iyi arkadaşlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 arkadaşım olur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 zaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben en son fransadan turkiyeye 3 laptopla geldim, kimse hop bilader demedi, gayet elimi kolumu salladim birini kardesime goturuyordum, biri karimin biri de benimdi. karim benden once kizla gittigi icin alamamisti yanina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar