Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hoj geldin ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 selam[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 dark dr yi gaza getir de o artik kendisini koruyamiyor yeni oyunculardan sana nasi ogretsin. bu arada dark sc alemlerinde [Coo]Dark olarak bilinir. darki shirede de 'dunedain' olarak bilirler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 nasi koruyamiyorum kendimi yahu? asilsiz seyler anlatma burda kendin oyunla ilgin kalmadi diye, sirf tecrubemi tukursem 10 tane oyuncu bogarim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 gorduk gecen gelisinde pandayla basedemedin[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 destekli at ulan. 1.5 sene oynamadiktan sonra geldim 14 inc monutor 2 santim capli mousela yendim adami. ciktik illa toss al dedin, olmaz dedik, sonra oyun verince de bozuluyosun samata yapiyosun. 1-1 zaten yanlis hatirlamiyosam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Hoşgeldin Tears, forum kuralları linki falan verilmiş okumuşsundur bu saate kadar. Iyi eğlenceler sana. said: dark-dr, 27 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: sirf tecrubemi tukursem 10 tane oyuncu bogarim. Ehehoy süpermiş[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 olm evet tos aldin yenildin de adam geldiginde 6-7 uniten vardi. karizmani toplamak icin bi araba laf soyledim oraya buraya 1 sene dokunmadi oynamadi filan diye. paso single oynar gibi bina yaptin cici cici.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.