BonJovi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Kazaadan Sonyericsson diye aratıyorum ama bulamıyorum, bu oyunların uzantısı .sis mi oluyordu nasıl aratmalıyım veya elinde bu ouynlardan olan birisi varmı acaba. Tatile gitmeden biraz yükleyim diyorumda haftasonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya bulursan banada haber wersene ben 3-4 aydır arıyorum yok resmen yok oyunlar hep nokya üzerine başka bi markaya yok az birazda zimenzinsinkiler war. Sony Erikson uyumlu çok az bulunuyor...[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben Gprs te search ettirerek bulmustum gorseniz oyunlari berbat şeyler yapmişlar. Çöp adam, Space invaders var oda Ayni şekilde oyun çizgilerden ibaretti fln.... Bitek Ericsson un sitesinde bir kaç guzel oyun var okadar. Onlarda 2 yildir değişmeyen ayni oyunlar. Yani anliyacaginiz bu telefonda adam akilli oyun yok[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Abi nerdesin ? Babacum seni arıyor kaç senedir...[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar