Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalem var mı? Kasedi geri saracam..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kusra bakmayın hanımlar & beyler.. Her akşam gelip oylesine bir topic açıp gidiyorum. Bide boyle sanki birden kendimi edebiyata verdim gibi oldu da ole bişi yok. Kendi halimde takılıyorum...

Vallahi insanın hayatı iniş ve çıkışlarla dolu oluyor.. Hayat tamamen dalgalı bir düzeyde seyrediyor. Bir dönem geliyo her şeyin düzgün, ilişkin düzgün, işin düzgün, maddi durumun düzgün, ailevi durumların düzgün, arkadaşlarınla aran düzgün gidiyor, bi dönem geliyo herşey tersine işliyor, paran bitiyo, kız arkadaşın terkediyo, işsiz kalıyosun, iş bulamıyosun falan herşey tepataklak...

Benimde son 1 senedir hayatım tekrar düzene girmişti. Ağır bir psikolojik savaşın ortasından çıkıp işe girdim, paralandım yavaş yavaş yeni insanlar tanıdım. Ailemle aramı düzelttim eve gelidm ailemle kalmaya başladım. Karaladığım defter yapraklarını atıp yeni bir hayata sanki başlamıştım.

Ama şu an şu saat anladımki hayat - genel bakış itibari ile- tamamen monoton devam ediyor.
Nasıl mı?

Çok kötü bir dönem geçirdim geçen sene. Hayatım sanki bir uçurumun kenarından geçiyordu. Aslında dışardan bakıldığında çok şey gördüm gibi gelsede, işin özüne inildiğinde aslında her 2 senede bir aynı hayatı yaşadığımı anladım. Bir çok yükseklerde her şey süper, bir düşüşlerde dibe vuruşlarda.. Bünyeye maddi manevi ağır tahribatlar, dağılmalar, yıkılmalar.. Hayata sanki 4. boyuttan baktığını zannediyorsun. Sonra kendine gelip ne yaptığını anlıyorsun..

Bu dönem mi? Yine dibe doğru düşmeye başladım. Yine işe geç gitmeler sonrası malum.. Tekrar kafaüstü pike yapıcaz hayata.. Ama artık eski zevki almıyorum. Çünkü yarın ne olacağını artık daha iyi biliyorum..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip...
Mesaj tarihi:
bırak hayatı akışına [signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Temmuz 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayat monotonluktan ibaret zaten ama sen biraz erken sıkılmışsın anlaşılan.. Zaman senin için 2. kademeye geçme zamanıdır bana sorarsan. Baba olmak.

Bende hep çok sıkıcı olduğunu düşünürüm, aynı şeyler.. Aynı geyikler.. Bir yere gittiğimde yeni bir heyecan falan bulamıyorum. Ne bileyim, hayat boş biraz aslında[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Yok ya ne 2. kademesi.. Sadece daha fazla sorgulamaya başladım. Çünkü kendi çapımda 3 aydır hayatımı kaleme almıştım ve şu an 3 sene öncesine geldim. Her şey yavaş yavaş tozlu sayfalarından çıkıyor.. Her akşam oturup yazıyorum. Sonra buraya gelip 2 satır bişiler yazmak istiyorum.. Hiç bir zararımında olduğunu düşünmüyorum kendi halimde takılıyorum..

Herkese bir lafım var.. Hayatınızda herkes için 2 kere düşünün. bir adımı atarken 2 kere düşünün. İlk düşündüğünüz her zaman doğrudur ama 2. düşündüğünüzde sonunun ne olacağını kestirisiniz ve kötü bir durumda en az moral bozukluğuyla o işin içinden çıkarsınız.

Biraz karmaşık ve bozuk bi cümle oldu ama neyse..

Oyle yani...[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip...
Mesaj tarihi:
Valla arkadasım dusunduklerını emınım bende dahıl bır cok ınsan dusunuyordur bız neden yasıyoruz ınsan soyunu yasatmak ıcınmı ınsan soyunu yasatınca nolucak ne bıtıcek ne kazanıcaz ne kaybedıcez bılınmeyen sorular ama su bır gercek bı nesıl doguyor buyuyor(zorluklarla,sorunlarla vs vs)coluga cocuga karısıyor ve yenı nesıl ıcın calısıyor hayat aslında calısmaktan ıbaret gıbı okulda calıs orda calıs sporda calıs ıste calıs acaba hayata calısmak ıcınmı gelıyoruz?
  • Yeni Oluştur...