forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kızın biri, ben bir sunum yaptım, faceden çocuğun biri bana mesaj atmış "hemen ayrıldınız hiç soru sormaya fırsat olmadı" diye böyle bişey anlattı bana bende iyi yazmış dedim sonra da ayrıldıktan sonra şunu "..., asansörden çok çabuk indiniz, soru sormaya pardon görüşürüz demeye fırsat olmadı" faceden mesaj olarak attım başarısız mı?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hiçbişey anlamadım konuşmaları "" al
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 niyetini belli etme çabanı taktir ettim. ama bu işler facebook'tan falan yürümez. yüzyüze geldiğinde daha sağlıklı analizler yapıp, ışık gördüğün anda daha talepkar olman gerekiyordu. niyetini sunum şeklin başarısız olmuş. bu nedenle ben sana 6 veriyorum.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 işin içine FBI giricek nedir hocam bu kriptoloji sanatını konuşturmuşun
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bella said: hiçbirşey anlamadım. işte bütün problem burada, forumdaki postlarımda da çok komik bişey attığımı sanıyorum ama sadece bana öyle geliyor çünkü ya gerçekten bir anlamı yok ya da anlatamadığımdan bi kaç şeyi bir araya getirdiğimden anlamını yitiriyor mesela şu üstteki açıklama da karışık oldu. neyse ilk postumu bir daha açıklayayım şimdi ben kızla reelde konuşuyorum, muhabbet açıldı kız bir sunum yaptığını söyledi, işte eve dönmüş, faceden bir mesaj gelmiş, yukarıdaki alıntıdaki gibi. bende çocuk sana yazmış dedim kıza kız da onayladı, güldük geçtik akşam oldu, ben salak gibi bekleyeduruyordum, kız ayrıladurmuş, işte asansöre bende 3-4 sn ile yetişemedim snra aklıma komik bişey olarak geldiği için şu yukardaki kendi mesajımı attım --- lan işte böyle anlatınca da daha saçma olmuyor mu
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ha niye size soruyorujm geri cevap gelmedi de ondan :/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu o yazdığın kız mı, çok saçma şeyler söylemişsin bence
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 başlığı görünce bende yazma çok sinirliyim tarzı bir şey bekliyordum.
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 okumadım ama yazasın varsa yazıcaksın abi. kız öküz der, sapık der bilmem ne der, biz arkadaştık falan onu geç. yazıcağın varsa yazıyosun. bu kadar.
Öne çıkan mesajlar