gecko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 LucifeL said: Ardeth said: peki insanlara istedikleri hayatı yaşatamayan sistemin suçu yok mu :( yok. bu kadar da mal olunmaz hayatları sıkıcı diye+1 gercek hayatta silahlar olmasaydi oyunlarda da olmazdi gercek hayatta olum olmasaydi oyunlarda da olmazdi uzar gider bu ha sanal bebek yetistirip gercek bebegi oldurmek tam bir mallik o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gerçek hayatta bizi yiyen dev gibi canavarlar, lazer silahları, ejderhalar yada post-apo bi dünya da yok ama oyunlarda var. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 aman ben baktım sonuçlara. oynayanlar pisikopadlarmış zaten.. deli bunlar evladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Haberde olayın 2009 Eylül'de olduğu yazıyor. Otopsinin yapılıp gerçeğin ortaya çıkması ve bunun bir haber halini alması 6 ay mı aldı, ben onu anlamadım. Muhtemelen haberi çevirenler baya baya geç fark etmiş bu haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zoru başarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şaşkın ve sinirli zenci aksanıyla shit man dedim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nasıl anne babalar var ya uff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 mulgear6 said: gerçek hayatta bizi yiyen dev gibi canavarlar, lazer silahları, ejderhalar yada post-apo bi dünya da yok ama oyunlarda var. ne iş? o ejderhalar seni rahatsiz ediyo mu yada o ejderhalar yuzunden yok olan aileler var mi soyle diyim kacayim en iyisi anladin sen onu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar