Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaheser

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlarla bahçede otururken çizdim..

Şimdi arkada gördüğünüz gri şey duvar, siyah şey göz, üstündeki de lamba. Biri o gözün altında oynayınca ışık yanıyo..

Öndeki de üstü yapraklarla örtülü bir çardak..

[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip...

Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim paintte (windows paint) çiziosanızda iyi şeyler çizilebilir aha buyrun önce bunu çizdim:

Sonra buna dönüştürdüm paintte:

Sonra photoshopta layerlrı kullanarak basitçe bunu yaptım:

veya

[signature][hline]Carpe Noctem

[Bu mesaj Lucorphine tarafından 28 Temmuz 2004 03:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

paintdeki şu yatay çizgileri falan kullanarak değilde pixelart şeklinde yapmak çok güzel oluyor[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlardan bi ricam olcak benim. en azından bu tür kişisel başlıklar altına kendi kişisel çalışmalarınızı koymayın lütfen. stikide de yazıyo bu. [signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 29 Temmuz 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...