dogakan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 * Realm : EU Boulderfist * Character Name : Vizjerei * Class : Mage * Race : Undead * Armory Link : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Boulderfist&cn=Vizjerei * 5700 + Gear score, 7000+ achievement point * 3 x t10, 1 x t10.5 , 20k gold değerinde craft 264 leggings, 3000+ spell power * 450 enchanting , 450 tailoring, 450 fishing (Salty için bir tek turnuvayı kazanmak kaldı ) 450 cooking ( Chef title ı var) * 78 Mount -Rare olanlar : Rusted Proto Drake, Red Proto Drake, Green Proto Drake, Swift Zulian Tiger, Rivendare’s Deathcharger, White Polar Bear. -Reputation Mountları : Netherwing mountlar, Nether Ray mountlar, Mag’thar mountlar, Argent mountlar ws. * Title’lar : Bloodsail Admiral, of the Nightfall, the Undying, world event title ları , main city title ları ( of the Undercity vs.) * 1500 ~ gold, 140~ Emblem of frost, 150 ~ Emblem of triumph, banka full ıvır zıvırla doludur. (Epic Kaluak oltası, chef’s hat, argent teleport tabard, world event kıyafetleri vs). 32lik Enchanting Bag ağzına kadar materyalle doludur. * Reputation : Horde şehirleri exalted, WotLK tüm factionlar exalted (bir tek oracles revered, o da Green Proto Drake düstükten sonra kasmadım) * Terenas serverinde naxx25 sonrası hiç oynamadığım retri paladinim var. Nicki : Coupdegrâce (4x t7.5 , Betrayer of Humanity, Darkmoon Card vs.) Boulderfistte 66 Rogue , alt karakter kasmak için pek çok heirloom item vardır. Accountun ilk sahibiyim ban, suspend gibi hiçbir sorun yaşamadım.Gerekli bilgiler verilecektir.Takas veya pazarlık teklif etmeyin. Sadece Ankara içi satış düşünüyorum. Karakterin değerini biliyorum acelem yok ederinin altında satmaya niyetim de yok lütfen 100-150 ytl gibi komik tekliflerle gelmeyin. Ciddi alıcılar için [email protected] tekliflerinizi iletirseniz iletişime geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 100-150 ytl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Vay anasını tier 10,5 mu cıktı,ben oyunu tier 3 leri topladıgım gün bırakıp satmıstım.Tier 3 için okadar kastıgımı dusununce helal olsun 10,5 bile almıssın.Enaz 500 tl eder,bu kadar uzun süre hayatını oyuna adadıgı ıcın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar