Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arkadaşlar internette haçlı seferleri ve tapınak şövalyelerine ait yağlı boya resim veya ilistrosyonlar bulabileceğim bi link verebilirmisiniz?[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ne için sorabilir miyim?[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Arasında büyük büyük dedesini arayacakmış.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 çift mesaj.. [hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim [Bu mesaj Boojack tarafından 27 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Boojack tarafından 27 Temmuz 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yağlı boya bulabilirmisin bilmiyorum biraz zor ama fan art tarzı www.elfwood.com ve deviantart ta bulabilirsin diye tahmin ediyorum[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yağlı boya da bulabilirsin de neyi arayacağını bilmen lazım horace bilir onu o tarz hangi dönemde yapılmış falan..[signature][hline]I am all, but what am I? Another number that isn't equal to any of you I control, but I comply.Pick me apart, then pick up the pieces I'm uneven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ne için? Şu için... Konusu tapınak şövalyeleri olan bi çalışma yapmak istiyorumda... Portfolio ma koyacağım. Onun için lazım... 3-4 tane aradığım türden resimler bide zaman çizelgesi.. Arka planı filan buldum ..[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 gibi mi? :)http://impression.alloilpaint.com/corot/http://hungart.euroweb.hu/english/m/molnar_j/muvek/[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir![Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Çok saol Hamulfi cidden işime yarıyaca resimler. :) Tekrar teşekkürler[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 lionheart'ın çizeri justin sweet in oyun için yaptıı konsept çalışmaları var. kesinlikle işine yarar. bi yerden bul bak.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 o ikinci resim cem sultanmı ya :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 şuraya bi bak istersen arada cıkıyor şovalyeler temalı tablolar http://www.artrenewal.com/articles/2003/Living_Masters/masters2.asp[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 şindi tapınak şövalyeleri farklı aslında. bunlar değiller yani. haçlı seferlerine katılmış ve orda kalmış, haşhaşinlerle etkileşime girmiş olanlar tapınak şövalyeleri. knights templier yani.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 en son grup rodos adasındaydı türk kitaparında cem sultan olayında bile templer knight resimleri görebilirsiniz.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Evet tarihlerini biliyıorum bu resimdekikler onnar diil ama genede kullanılabilirler[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bilemiyorum. bence herhangi bi crusader veya fleur de lis sembollü şövalye kullanman daa mantıklı olur. dur bakiim ben bi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 aha senin aradıın bu işte. gerçi sen de biliyosundur ya. :P işine yarıcak bişi de bulamadım kısa sürede. kolay gelsin. [signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 29 Temmuz 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Offf çok saol ya.. aha crusader budur işte... yaw bu google öldürcek beni.. knight tamplar templei filan yazmaktan anam ağladı yok ama yok[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar