Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şövalye resimleri aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çift mesaj.. [hline]Adım Boojack, ama değilim kek.
Ben Yönetirim

[Bu mesaj Boojack tarafından 27 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Boojack tarafından 27 Temmuz 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yağlı boya bulabilirmisin bilmiyorum biraz zor ama fan art tarzı www.elfwood.com ve deviantart ta bulabilirsin diye tahmin ediyorum[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Mesaj tarihi:
yağlı boya da bulabilirsin de neyi arayacağını bilmen lazım

horace bilir onu o tarz hangi dönemde yapılmış falan..[signature][hline]I am all, but what am I?
Another number that isn't equal to any of you
I control, but I comply.Pick me apart, then pick up the pieces
I'm uneven
Mesaj tarihi:
Ne için? Şu için... Konusu tapınak şövalyeleri olan bi çalışma yapmak istiyorumda... Portfolio ma koyacağım. Onun için lazım... 3-4 tane aradığım türden resimler bide zaman çizelgesi.. Arka planı filan buldum ..[signature][hline]Carpe Noctem
Mesaj tarihi:
lionheart'ın çizeri justin sweet in oyun için yaptıı konsept çalışmaları var. kesinlikle işine yarar. bi yerden bul bak.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
şindi tapınak şövalyeleri farklı aslında. bunlar değiller yani. haçlı seferlerine katılmış ve orda kalmış, haşhaşinlerle etkileşime girmiş olanlar tapınak şövalyeleri. knights templier yani.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bilemiyorum. bence herhangi bi crusader veya fleur de lis sembollü şövalye kullanman daa mantıklı olur. dur bakiim ben bi.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:

aha senin aradıın bu işte. gerçi sen de biliyosundur ya. :P
işine yarıcak bişi de bulamadım kısa sürede. kolay gelsin.

[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 29 Temmuz 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...