senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bende bir adet tv kartı var flyvideo 98 ben bu kartla nasıl mpeg veya avi'den daha az yer kaplayan bir formatla hdd me bişiler kaydedebilirim. tv kartının yazılımı avi formatında kaydedio oda haliyle 1 gb fln oluyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aynı kart bende de var.ben mpeg olarak kaydediyorum gene avi ye oranla az oluyo[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yani ilk capture da sorun yoksa sonradan onu divx yaparsin rahat olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yaparımda direk tv'den mpeg çekim yapabilecek bir prog yok mu? böyle avi'yle çeksem 3 dakkası 1 gb edio[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Belki uygunsuz bir Up'lama olabilir ama konu zaten varken yeni konu açmak istemedim. Bende de Philips WDM Tv kartı var uzun zamandır. W'98 kullanırken ki kullandığım programda görüntü capture özelliği vardı ama çok yer kaplıyordu. Şimdiki (xp) programımda ise böyle bir özellik yok o yüzden başlı başına tv görüntüsünü kaydeden bir program varmı?(Hem de biraz düşük boyutlu...)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar