denwa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Biz sevdik mi yer ve gok bir Ustundekiler alta altindakiler uste Peydahlanan ihanetler Sifirlanir bir anda! Ruzgarlar olur dusmanim! Gunes olur kalles hancerim Ay dogar yuzume Gozyaslarim bogar beni ! Yarlardan yar begenen gonlum O an muhurlenir! O an kilitlenir! Kapilarima ket vurulur Dudaklarima ketum bir huzun ! Biz sevdik mi yer ve gok bir ! Ne Allah Ne Tanri Ne seytan Tanimam o an ! Cekerim kalles bir surati kenara Suratlar suretler siluetler Hepsi bir sigara dumaninda parildar Hic solumadigim o duman karsimda Oylece salinir durur... Biz sevdik mi... ben sevdim mi Mezar degil Azrail tutsa elimden bir tek senin tenin Oylece giderim olume Sensizlikse bu yasam Varsin gelsin simdi Olum! Bir kez titrersem namertlerin sahi olayim Bir kez tereddutumde gunahlarim bogsun beni Tutarim olumun elinden giderim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çok güzel yazmışsın ellerine sağlık tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bunuda cok begendim tekrardan ellerine saglik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar