Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor-Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8. dakikada penaltı kullancak ts..
[gol oldu.. mehmet yılmaz attı ve 1-0 oldu.]
ve hakem tekrarlatyıyo penaltıyı[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 04 May 2003 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehee heycan dorukta görün bakalım trabzon yatıyomuymuş yatmıyomuymuş...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben hakem naapmış ne yapmamış tam bilmiyorum (radyodan dinliyorum maçı) ama 2 tane penaltı da abartı biraz sanki..
inşallah alıcaz diyorum.. bu arada yatacak diyenler hala fikirlerini savunuyolar mı?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

Mesaj tarihi:
ondan önce foul mü vardı ??

trabzonunki bariz penaltı mıydı ??

LOL !

ümit karan'ın o foul pozisyonunu daha sonra arkadan göstermedi mi televizyon ? ümit karan'ın elini adamın üstüne koymadığını göstermedi mi televizyon ?

hele trabzonun penaltısı ?
sahada foul diye çalmadığı şeye penaltı verdi bea hakem, çekilen futbolcu öne mi düşer ayrıca ?

şaibetaş'lılara göre futbol ne değişik oyunmuş bea, kural kitabını bana bir ara yollarsanız sevinirim

maç arasında iyi geldi şu nukem'in yazdıklarını okumam, neşem yerine geldi

rofl[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
Neyse şimdilik daha sakinim, eğer bu böyle giderse çok daha ağır şekilde konuşacağım kesin.. ben de editliyorum nukem gibi mesajımı.

mephisto biraz dikkat et kendine lütfen..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 May 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu iş inönüde bitecek gibi gözüküyo.. hoş hani gençler bi an gaza gelirse puan alabilir bjk ve gsden.. o tür sonuçlarda değişebilir tabi durum..
bu arada petkoviç baya top kurtardı ya..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

• Yeni Oluştur...