Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skype & Nokia

Masticore

Öne çıkan mesajlar

yahoyt.com said:

İnternet telefonu Skype, Nokia'nın uygulama dükkanında yerini aldı, ücretsiz telefon görüşmeleri başladı.

Skype, Symbian platformu için hazırladığı ücretsiz uygulamayı Nokia Ovi Store'a yerleştirmeyi başardı. Bu sayede 200 milyon küsür Nokia kullanıcısının telefonları üzerinden ücretsiz görüşme yapmasının da yolu açılmış oldu.

Skype'dan Skype'a yapılacak görüşmeler için geçerli olan bu durum, sanırız mobil operatörlerin hiç hoşuna gitmeyecek. İnternet bağlantısı için harcadığınız ücret dışında tamamen beleşe gelen konuşmalar için tek ihityacınız Symbian^1 ve üzeri bir Nokia'ya sahip olmak. Tabii bir de bu bağlantı aracılığıyla ulaşabileceğiniz uygulamayı indirip telefona kurmak.

Uyumlu telefonların listesini görmek için de yine aynı bağlantıdan faydalanabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Ne güzel ya kesin türkiye'de yine desteklemiyodur.Ben anlamiyorum türkiye'de niye skype cep telefonlarında kullanılmıyor.

İphone'da zaten app.'ı vardı ama ben daha türkiye'den kullanabilen görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

3Gde skype acildi kisa sure once iphone da da. Once google in google voice 5-6 ay appstore a kabul edilmedikten sonra google kendi serverlarina iphone un web browser i ustunden voice kullanmani saglicak bi yontem koydular, apple in da baska caresi kalmayinca izin verdi son update de suan 3gde fring kullanarak skype ya da msn den sesli baglanabiliyosunuz.

Ama sanirim skype uzerinden dusuk ucretle normal numaralara aramak acik degil hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

IPhone'daki app sadece wireless baglantin varsa arama yapmani sagliyor cunku, cok ise yarar bisey degil yani. 3G ile arama da asla yapmaz apple, paraciklar gider at&t kizarsa.

$2.79'a My3G diye bir app var. Uygulamalara 3G'yi Wi-Fi gibi gösteriyor. Geçen mailime gelen bir bültende Apple'ın istemediği 21 uygulama diye gözüme çarpmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...