bermertarlo Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oyunu yükledikten sonra ben vistayım sağ tıklatıp yönetici olarak çalıştır dedim ve downloading new launcher dedi bir süre sonra bağlantı zaman aşımına uğradı dedi ve kapandı yardım nasıl çözebilirim bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hayat memat meselesiymis hakkatten. bi sure sonra tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bermertarlo Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 3defa denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bi daha dene. daha sonra dene ama. oyle iki dakka bekleyip deneme. cok sonra dene. mesela sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 updater.exe 'yi yönetici olarak çalıştırmayı dene. @di Sen oynuyo musun napıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Oyunu actim bakindim soyle bi ama hic bi seyin olmadigi, olanlarla da birsey yapamadigim bir yerdeydim, bastim tusa kapattim geri =) Bos bi vakitte vent'e falan gelip o sekilde baslamam lazim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Evet bencede gel bi arada başla sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lançır sorunu önemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar