Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Rewendor, 27 Temmuz 2004 00:37 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 26 Temmuz 2004 21:13 tarihinde demiş ki: eğer master replicas diyorsanız onlar gerçekten de çok kırılgan özel uyarı var zaten duelloda kulanmayın diye faq'da www.masterreplicas.com dan ulaşabilirsiniz.anakin skywalker fx lightsaber 119 dolardı en son.ancak fx ler tam replica değil biraz daha büyük orjinalinden.esas replica olanlar signature ve limited editionlar.onlar filmde kullanılan kabzalarla aynı büyüklükte.ha bu arada fx olanların neon tüpü çıkarılamıyor üzerinden ve ömrü 1000 saat.yani 1000 saat yandıktan sonra işlevini yitiriyor neonu. Hah, evet onları diyordum ben... Sağolasın adres için. eywallah:)
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 lightsabre mış lightsabermış mightsabermış onu bunu bilmem katana rulz. hepinizi keserim[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power..
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ne katanası ne dion? *!desert eagleını çıkarır*[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 BAyılıyorum lan şu lightsaber a aşığım anasını satam norton bi link vermiş http://www2.masterreplicas.com/StarWars/SWProduct.aspx?sItemID=SW-121 burdaki saber a baktım fakat nasıl çalıştığı konusunda bişi anlayamadım yani cam fanus flm yok ışın tarafında yani of anlayın işte[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_-
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 katana capon silahı, çok ince falan ya... al long sword giriş...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Helldorado, 26 Temmuz 2004 17:50 tarihinde demiş ki: said: Pureless_Blight, 26 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 26 Temmuz 2004 03:21 tarihinde demiş ki: aslında tutacağından, belli bir mesafeye kadar, yandığında fosforlu ışık saçan bi gaz püskürtülür bide o ateşlenir yani flame thrower gibi bi sistem olur yani vay lan sabre yaptım [Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Temmuz 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Ee artık gaz deposunu da sırta bağlarsın =)) Lightsabre lar da ilk basta ayri bi enerji deposuna ihtiyac duyuyodu jedi lar bellerine taktiklari extra bi guc kaynagi ni sabre a kablo ile baglayarak kullaniyolardi... işte bende önce sırtımda tüple gezerim sonra doğanın gücünü kullanmayı öğrenirim ve olaylar gelişir :P
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: EagleEye, 28 Temmuz 2004 03:59 tarihinde demiş ki: said: Helldorado, 26 Temmuz 2004 17:50 tarihinde demiş ki: said: Pureless_Blight, 26 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 26 Temmuz 2004 03:21 tarihinde demiş ki: aslında tutacağından, belli bir mesafeye kadar, yandığında fosforlu ışık saçan bi gaz püskürtülür bide o ateşlenir yani flame thrower gibi bi sistem olur yani vay lan sabre yaptım [Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Temmuz 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Ee artık gaz deposunu da sırta bağlarsın =)) Lightsabre lar da ilk basta ayri bi enerji deposuna ihtiyac duyuyodu jedi lar bellerine taktiklari extra bi guc kaynagi ni sabre a kablo ile baglayarak kullaniyolardi... işte bende önce sırtımda tüple gezerim sonra doğanın gücünü kullanmayı öğrenirim ve olaylar gelişir :P ehehe yakisir :D:D[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır.......
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 özceday mefruşatta var bursa işi ışınkılıcı 40 milyondan satıyolar bir x-wing alana bir tie fighter bedava hatta[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: NotoriuS, 28 Temmuz 2004 01:59 tarihinde demiş ki: BAyılıyorum lan şu lightsaber a aşığım anasını satam norton bi link vermiş http://www2.masterreplicas.com/StarWars/SWProduct.aspx?sItemID=SW-121 burdaki saber a baktım fakat nasıl çalıştığı konusunda bişi anlayamadım yani cam fanus flm yok ışın tarafında yani of anlayın işte bu limited edition bu çalışmıyor zaten koleksiyonluk.sadece kabza filmdekiyle aynı boyutta replica yani birebir kopya.çalışanlar fx ler onlar seri üretimde var sürekli üretiliyorlar neon var tüplerinin içinde.tüpleri çıakrtılamıyor ve çok kırılgan.bir yere burdun mu ayvayı yiyor.ampul ömrü de 1000 saat 6 adet kalem pille çalışıyor.yani onu alıp arasıra arkadaşlarına göstermek için yakarsın.oyuncak gibi hergün yakarsan yenisini almak zorunda kalırsın.ama 3'te 1'i fiyatları limited ve signature editionların.ah bizima rkadaş var koleksiyoncu biri için obi-wan kenobi ligjtsaber getirmişti limited edition o gün starwars buluşmamız vardı kar yağdığı için bursadan istanbul'a gelememiştim uyuz olmuştum.diğerleri bakmışlardı fotoğraf falan çektirmişlerdi o saberla.neyse sonuçta o linkteki çalışmıyor sadece kabza.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Wendigo, 28 Temmuz 2004 19:38 tarihinde demiş ki: özceday mefruşatta var bursa işi ışınkılıcı 40 milyondan satıyolar bir x-wing alana bir tie fighter bedava hatta gyy:)
Öne çıkan mesajlar