Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Elimdeki konser dvd sini audio file yapmak istiyorum. Yani mp3 e çevirmek istiyorum. İlk önce dvd nin içindeki bütün audio yu Vob file a çevirdim , ondan sora besweet ile bunu mp3 yapmak istedim , bütün ayarları tam dı . Ama başarılı olamadım yani çevirmiyor birtürlü , vob 2 audio programı ile denedim ama ondada başarılı olamadım. Ne yapılması gerektiğini bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ok sağol bakacağım . Başka kesin bilgisi olan birisi yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Swgc admini arkansis degilmisin?[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar