thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Laminated ve plate armor crafting kaldı bir tek onlarıda bulursak bitti.
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hll hayvan gibi rep verdim de extraksiyon ne lan sdsfs
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Türkçeye tam çevrimi böyle, hatta clubı tokmak diye çevirecektim vazgeçtim. :)
narsor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Çok güzel olmuş hocam, harika. Şimdi şöyle bir programcı arkadaş bi program yazsa skillerimizi kaydetsek filan feşmekan :)
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ben uğraşıp yazsam mı bişeler acaba hmm.
Argoel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hll sticky i hakketmiş :D tabi içerik temizlenip alt alta dizilirse çok yardımcı olur
Pluton Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende yazabilirim bak dreag başlamadıysa dsf
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Laminated ve plate armor crafting primary mi secondary mi bilen yok mu?
Quenas Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben bakayım bir saniye giriorum oyuna Soft Armor Crafting (Primary) Laminated Armor Crafting (Primary) Khurite Splinted Armor (Secondary) Kallardian Lamellar Armor (Secondary) Plate Armor Crafting (Primary) -Tinremic Plate Armor (Secondary) -Draconigena Armatus (Secondary
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 narsor said: Çok güzel olmuş hocam, harika. Şimdi şöyle bir programcı arkadaş bi program yazsa skillerimizi kaydetsek filan feşmekan :) Narsor bu olay için konuşmuştuk hatırlarsan 1 ay önce kadar, fakat ben üzülerek söylüyorum, caymak durumundayım, bu dönem baya bi projelerle boğuşuyorum ona zaman bulamayabilirim. Uğraşmak isteyen varsa yardımcı olurum boş vakitlerimde, çok bir zorluğu yok zaten.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi skillerimizi kaydececksek excel tablosu yapalım pivot falan alırız hallolur o eueeuhe program yazmaya pek gerek yok
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 MORTAL ONLİNE SKILLERİ Technique Skills Combat Skills Crafting Skills 1/2 Crafting Skills 2/2 Knowledge Skills 1/3 Knowledge Skills 2/3 Knowledge Skills 3/3 Movement Skills
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 rica ederim saolun bir süre bile olsa işimizi kolaylaştırır.
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bunu bi de stickylersek super olur harika calısma
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mortis said: abi skillerimizi kaydececksek excel tablosu yapalım pivot falan alırız hallolur o eueeuhe program yazmaya pek gerek yok ben de boyle dusunmustum. yazarim ben diyen varsa baslasin ama, bi ucundan tutan cikar.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Accordion menu şeklinde bir şeyler yazılsa, ya da yazsam, kolaylık olur sanki.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Şu sabah yoğunluğunu atlatayım da yazayım komutanım.
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Dreag pazartesiye yazdın yazdın yazamadın ben yazıcam sdf
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tamam ben şehir dışındayım da ne oyuna girebiliyorum ne bşka bişey yapabiliyorum
Öne çıkan mesajlar