thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Laminated ve plate armor crafting kaldı bir tek onlarıda bulursak bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hll hayvan gibi rep verdim de extraksiyon ne lan sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Türkçeye tam çevrimi böyle, hatta clubı tokmak diye çevirecektim vazgeçtim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Çok güzel olmuş hocam, harika. Şimdi şöyle bir programcı arkadaş bi program yazsa skillerimizi kaydetsek filan feşmekan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ben uğraşıp yazsam mı bişeler acaba hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hll sticky i hakketmiş :D tabi içerik temizlenip alt alta dizilirse çok yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende yazabilirim bak dreag başlamadıysa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Laminated ve plate armor crafting primary mi secondary mi bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben bakayım bir saniye giriorum oyuna Soft Armor Crafting (Primary) Laminated Armor Crafting (Primary) Khurite Splinted Armor (Secondary) Kallardian Lamellar Armor (Secondary) Plate Armor Crafting (Primary) -Tinremic Plate Armor (Secondary) -Draconigena Armatus (Secondary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 narsor said: Çok güzel olmuş hocam, harika. Şimdi şöyle bir programcı arkadaş bi program yazsa skillerimizi kaydetsek filan feşmekan :) Narsor bu olay için konuşmuştuk hatırlarsan 1 ay önce kadar, fakat ben üzülerek söylüyorum, caymak durumundayım, bu dönem baya bi projelerle boğuşuyorum ona zaman bulamayabilirim. Uğraşmak isteyen varsa yardımcı olurum boş vakitlerimde, çok bir zorluğu yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi skillerimizi kaydececksek excel tablosu yapalım pivot falan alırız hallolur o eueeuhe program yazmaya pek gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 MORTAL ONLİNE SKILLERİ Technique Skills Combat Skills Crafting Skills 1/2 Crafting Skills 2/2 Knowledge Skills 1/3 Knowledge Skills 2/3 Knowledge Skills 3/3 Movement Skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aslansin, eline saglik aldim en uste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Eline sağlık wolfram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 rica ederim saolun bir süre bile olsa işimizi kolaylaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bunu bi de stickylersek super olur harika calısma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mortis said: abi skillerimizi kaydececksek excel tablosu yapalım pivot falan alırız hallolur o eueeuhe program yazmaya pek gerek yok ben de boyle dusunmustum. yazarim ben diyen varsa baslasin ama, bi ucundan tutan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Accordion menu şeklinde bir şeyler yazılsa, ya da yazsam, kolaylık olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 YAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Şu sabah yoğunluğunu atlatayım da yazayım komutanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Dreag pazartesiye yazdın yazdın yazamadın ben yazıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vay ne kadar coder var aramızda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben yazmicam, panik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Çok basit bişe yazıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tamam ben şehir dışındayım da ne oyuna girebiliyorum ne bşka bişey yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar