RayCharles Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Pcde windows çöktü ve format atmadan eski windowsu silerek yenisini kurdum. Şimdi ben firefox kurduğumda eski profilimi yeni firefoxla nasıl senkronize edebilirim? teşekkürler
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben febe ile backup alıyodum otomatik. format sonrası son back up a dönüyodum.
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bilgisayarı güvenli kipte bile açamadığım için direk silmek zorunda kaldım maalesef
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şimdi eski profilinin yedeği var mı yok mu?
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bilgisayara format atmadım, eski firefox saklıyodur heralde kendisi profili?
Slint Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 C:Userskullanıcı_adınAppDataRoamingMozillaFirefoxProfiles içerisindedir eski profilin.
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://support.mozilla.com/en-us/kb/Profiles#Where_is_my_profile_stored_
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Admin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Appdata klasörünün içinde local ve roaming dosyaları var onları kopyala yeni mozillayı kurdugunda yapıştır ps:topc açıkken içeri gitmiştim yazılmış bile :p
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 firefox bu olay için bi eklenti yapıyordu herhalde, heryerde aynı firefox ayarlarını kullanmak için.
robinson Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ayrıca xmarks diye bir eklenti var google chrome ve firefox a çoklu destek veriyor. bookmarkları serverda sizin kullanıcı adı ve şifrenizle senkronize ediyor. istediğiniz yerden xmarks plugin'ine login olarak tarayıcınızı senkronize edebiliyorsunuz.
Öne çıkan mesajlar