Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartlarındaki heatsink delikleri?

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

Bu delikler standart mıdır? ekran kartı için bi soğutucu alıcam eski fanı çok ses yapmaya başladı 2 defa değiştirdim ama onlarda bir süre sonra ses yapmaya başlıyor şöle kaliteli birşey alıcam ama o deliklere uyacak mı aldığım şey emin değilim.

Çoğu üründe heatsink için delik olan kartlara takılabilir uyarısı var ama bu deliklerin arasındaki mesafeler falan standart mıdır?
Mantıken standart olması lazım ama belli olmaz gene de.Delikli ekran kartı sahipleri iki delik arası mesafeyi kuş uçumu,x ve y koordinatlarına göre ölçüp söyleyebilir mi?

Bursa'da oturduğum burada öyle özel ürünler satan bi yer yok online olarak almak zorundayım.Mavi bilgisayarda buldum birkaç ürün sizin tavsiye edeceğiniz online site var mı?Tabi soğutucuda tavsiye ederseniz sevinirim.Ekran kartı soltek fx5600
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartının resminin olduğu bir link vs vs verirmisin.

Bu arada evet bütün kartlarda standarttır o delikler.
Ama bazı kartlarda daha değişik yöntemler kullanılmış olabilir. Kartın resmini verirsen daha detaylıyardımcı olabilriz.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

arıza derken bir süre sonra sanki fan dengesini kabetmiş gibi vınnn diye bi ses çıkararak dönmeye başlıyor.Aynı fanı olmadı tabi ki uydurma bişiler yaptım o üstündeki metal kaplamayı çıkardım fanıda çıkarınca bi tek heatsink kalıyor onunda solda plaka plaka bi kısmı var oraya uyacak boyutta bi fan bulup vidaladım.Ama şuan tam gpu'nun üstünde değil fan o yüzden sakat bi durum aslında.değiştirdiğim fanda birkaç ay sonra gene aynı sorunu yaratmaya başladı şimdi gene değiştirdim fanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm
aldığın yere götürüp şikayetini söyleseydin eğer kartının garantisi geçmediyse, şimdi garanti kapsamı dışında bırakabilirler , herneyse.

Elimizdekilere bakalım

eğer birdaha olursa , VGa silencer , vsv vs gibifanlar deneyebilirsin

www.dijitalcenter.com
da ekran kartı soğutma bölümünde güzel fanlar var...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...