Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal cd key , Game Card satılır

MB

Öne çıkan mesajlar

Razu said:

bu konuda biraz nub olduğum için sorucam,

şimdi ben senden bir cd ky aldım mw2 için mesela oyunu nerden nasıl yüklüyorum? steam'den bu oyunu oynamam mümkün oluyor mu?

Internetten indirebilir veya size en yakın cd dukkanından alabilirsiniz. Evet, keyi steam üzerinden aktif ediyorsunuz, fakat downloadu steam üzerinden yapmıyorsunuz, rus keyleri olduğu için problem çıkabiliyor. Bu MW2 için tabi.
Diğerleri için, oyuna göre farklılık gösterebilir temin yönteminiz. Örneğin BFBC2' yi Electronic Arts'ın EA Download Manager programı aracılığıyla aktifleştirip indirebiliyorsunuz.

Tekrarlamakta fayda var. Dil sorunu sadece MW2 de mevcut. Diğer hiç bir oyun için ekstra uğraşa girmek gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MB said:

VashTheStampede said:

Bay Oyun Balıkesir merkezdenmisin?

Evet. Elden alışveriş mi düşünüyorsunuz?

Aslında evet. Şu an okul sebebiyle başka şehirdeyim ama kısa bir süre sonra geleceğim. O zaman buradan veya gitti gidiyor üzerinden ulaşabilirsem Bad Company 2 almak istiyorum. (Şu an almamamın asıl sebebi sınavlar. Eh bittiğindede GG ile uğraşmaktansa elden almak daha rahat olacaktır eğer senin içinde uygunsa)
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

MB said:

VashTheStampede said:

Bay Oyun Balıkesir merkezdenmisin?

Evet. Elden alışveriş mi düşünüyorsunuz?

Aslında evet. Şu an okul sebebiyle başka şehirdeyim ama kısa bir süre sonra geleceğim. O zaman buradan veya gitti gidiyor üzerinden ulaşabilirsem Bad Company 2 almak istiyorum. (Şu an almamamın asıl sebebi sınavlar. Eh bittiğindede GG ile uğraşmaktansa elden almak daha rahat olacaktır eğer senin içinde uygunsa)

Eğer güvenmekte zorlanıyorsanız, endişenizi gidermek adına böyle bir şey yapabiliriz tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Seceba said:

cd key alıcam ayağına dertlerimi dinlermisin bay oyun çok ilgilisin felan

Tanışma, kahve, sinemayla başlayan uzun bir tanışma maratonundan sonra dinleyebilirim. Veya şu an bir cd-key alabilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şok!

Battlefield Bad Company 2 Limited Edition CD-Key 45 TL !!

Evet yanlış okumadınız, Limited Edition! CD-Key + Promo Code olmak üzere 2 adet key satın almış olacaksınız.

GG üzerinden kredi kartıyla almak isterseniz 47,80 TL!

Acele Edin! Sınırlı Sayıda!

Bu kampanyamızın yanında "SUPREME COMMANDER 2" stoklarımıza eklenmiştir.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/OyunCenneti/
Sosyal ağlarda paylaş

Yeterince ilgi görememiş olduğumuz için, Paticik üzerinden kampanyalı cdkey satışlarımız sona ermiştir. Dolayısıyla an itibariyle buradan destek verilmeyecektir.

Talep edenler GG üzerinden satın alabilir veya msn üzerinden bizimle irtibata geçebilir.

Saygılar.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/OyunCenneti/

MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...