Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 İzninizle,sahnenin temizliğini yapmam gerekiyor...Umutlar kalmış sahnede sondan bir parça...Geceler uzun oluyordu kışın,şimdi ise bıraktılar beni yanlız.Derdimi yanlız ve zor anlatıyorum güneş doğana kadar.. Bir umut geldi az önce,kapıdan geri yollamak zorunda kaldım,"Gitmek zorundasın" diyerek..Kabul edemedim kendisini.Utangaç olduğumdan olsa gerek,o kadar güzeldi ki... Geç bir saat olmasına rağmen,umutlar uyur mu bilemiyorum.. Bir şeyden emin olmak istiyorum sessizce...Hayır...Hayır...Bu sefer ağlamıyacağım,yemin ederim...Ağlamak zayıflıktır demişti..Öyle,evet.Ağlamıyorum işte..Şimdi dimdik buradayım ya tam karşısında,rüzgarın..Ne kadar soğuk eserse,ne kadar,sert eserse essin,beni yenemeyecek..Söz vermiştim değil mi? Söz vermiştim evet... Peki bu ses ne?Yüreğimde kalan?Senden mi yoksa hayal perisinden mi?Ne yapmam gerek sana tekrar tekrar kanıtlamak için parıltıları...Ne yapsam yeri değil...Öyle ya... -Çatlağım benim...neden sustun? -Ha? -Suskunsun -Hayır...Sadece düşünüyordum -Neyi? -Ne kadar güzel olduğunu... -Ya dalga geçme... -Yalansa,sözlerimi yerim.. *!sarılır* Kaybolan hayallerin var geride... Bir parçan benliğimde biliyormusun... Hiç gitmedi o gece beni öptüğünde... Ayrıntılar bir bir kalacak sonsuza kadar aynı şekillerinde... Sende kal, mutlu olarak... Ölümsüz olacaksın sonsuza kadar... Dinlermisin? kalbim konuşuyor duyamasanda; Sanane ben sana vurulmuşsam, Sanane ben sana tutulmuşsam, Sanane gönül benim, Sanane ömür benim, Gözlerim yansada, Acıyan can benim... Ve sanane, ben sonsuz çöllerin ardından sana hiç kavuşamayacak olsamda, yine o deniz gözlerini göremeyecek olsamda... Bir gün gelecek..yine toprak olacağım ve o gün sıfırdan yeniden doğacağım..O zaman ne sen nede ben aynı olacağız...Niye mi karaladım bunları?Belki gelir kurtarırsın feryadımı duyar diye bir zaman..Evet,karanlıkara gömülmüş durumdayım gelde kurtar..beklerim her zaman... Tüm Hatıraların adına,ardında bende bıraktığın yaraya hediye... Seni Her Zaman Seveceğim... Sen-Hiç ölmedin [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS [Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 Nisan 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Beni ağlattın...*Nancy Sinatra çalıyordur arkada ''BAng BAng''* Eline sağlık... Çok güzel bence başlangıcından sonuna kadar...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Aqlamadım ama Cok qusel olmu$ Ellerine saqlık...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Teşekkürler... Soulbringer,birde Düş sokağı sakinleri - sen yine seni sev altında dinleyeyim deme...aman derim...En azından,ben yaşlarıma hakim olamıyorum beraberken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ne yaptığını sanıyosun sen ya yazmayın şöle duygulu ,güzel.yada başlığa yazın beaware lovers diye...[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 vallaha güsel ellerine saglık[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sonuna kadar griz...Hold the line... Lykastos,eğer üzüleceksen okumayacaksın... Umutlar asla bitmez, Hüzünlerde...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ellerine sağlık mumi. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Biter... Bu kadar kolay biter... Güler şekilde başladığınız bir sabah sonundaki bir gecede, aniden biter...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 güsell :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 belki de böyle olması gerekiyodur. bu sadece kabullenme meselesi bana göre. henüz 19 yaşında olmama rağmen fazlasıyla üzüldüğüme inanıyorum ama hayatım farklı olsaydı mutlu olacağımı düşünmedim hiç ben böyle yaşamaya alıştım. sadece kabullenmek gerek..[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar