J'eon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ana sc2 başlığında bir ton farklı şeylerin tartışılmasından dolayı ayrı bir strateji başlığı hoş olabilir. Hani mekanikler, betayla ilgili sorunlar bilmemne ordan devam eder, burda okuduklarımızdan, oynadıklarımızdan, izlediklerimizden edindiğimiz şeyleri paylaşırız. Elbette release'e daha çok var ve dünya kadar şey değişicek şu bir kaç ay içinde. Biz ufaktan burdan ilerleyelim, çok dağılırsa bakılır çaresine heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Artosis'in yazdığı Sc2 stratejisinin şu ana kadar ki evrimiyle ilgili bi yazı http://starfeeder.gameriot.com/blogs/The-Starfeed/Blizzard-I-am-amazed-SC2s-Beta-evolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Terran ile cheese yapmasını öğretsin biri bana pls eheh, zergi cheeselemek kolay oluyor da protossta fena patladım az önce, 2v2 partnerim marauder abanmamış olsa kaybediyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Trix nedese haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 cheese stratejiler haritaya özgü çok fazla değişiklik gösterir. her haritada farklı build-up, farklı birimler gerektirebilir. bir de 2v2 de tek başına cheese açman pek mantıklı değil. ortağınla birlikte bunu yapman gerekir ki; bu durumda da birbirini tamamlayan iki farklı ırk avantaj sağlar. mesela biriniz p olup zealotla tanklarken, sen arkada reaper ya da marine gibi menzilli birimlerle iş yapabilirsin. scII ile birlikte bu fark biraz daha fazla ortaya çıktı. cheese açıp all-in mi oynayacaksın, yoksa harass yapıp oyunu normal seyrinde mi devam ettireceksin? bunlar önemli kararlar ve oyun başlamadan önce alınması gerekiyor. ben şablon istiyorum arkadaşım dersen; terran ile cheese açacaksan en genel geçer b.o şu anda 9 brx, 9 rafinery, scv, supply şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar