aslan. Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Arkadaşlar, V= 18 V ve f = 800 Hertz olan değerlere sahip sinüs, üçgen ve kare dalga işaretlerini bilgisayarda çizdirmem gerekiyor. yalnız aynı zamanda istenen dalga biçimlerini oluştururken 1/100'lik adımlarına karşılık düşen t değerlerini ve bu t değerleri için elde ettiğimiz V değerlerini kullanmamız gerekiyor. Değil bu konuyu bilmek, henüz işlemedik bile ona ragmen böyle bir şey yapmam gerekiyor, çizdirip paylaşabilecek varsa teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 1/100 sn. sonraki anlik degerleri mi istiyorsun? v=Vm*sinωt bu arada ω= 2(pi)*f grafigini de cizersin ben simdi useniyorum paint vs. kasmaya :p y'ye V de x'e t de iste, Vmax= 18v, T=1/f olur onu da yazarsin. sinus dalgasi, kare, ucgen nedir bildigini farz ediyorum, uc sekilde de cizersin. eheh typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar