deads89 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 arkaşlar laptoptan oynuyorum her sc ye girdigimde karakter seçme ekranına dönüyor hiç sc yapamıyorum yani,orvrde sorun yok neden böle olabilir? laptopun ozellikleride iyi ama anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adminator Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Gerekli bilgilendirme yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Addon varsa onlar sorun çıkarıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sabah sabah lol http://img442.imageshack.us/img442/9918/morniga000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 oha, bu $aka mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 O bug hala duruyor demek. lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 İnvader setli tank haspam ama bi kere ölmüş asdsdf. http://img221.imageshack.us/img221/9523/morniga003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 @ interperez phantom addonunu eklersen, "hide yaptığın halde görünen, party buff larını kapatabilirsin. /phantom komutu ile istemediğin şeyleri kaldırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Biliyorum. Ama benim addonda bi sorun var phantomla herşeyi gizliyorum. Dikkat ettiysen map gizli. phantomla gizledim fakat sc party gözüküyor kapatmama rağmen. wb ve normal partyide bu olmuo bende kücülttüm öyle(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 phantomdan önce bende öyle şaklabanlıklar yapıyordum. Opacity düşürerek felan kurtarıyordum gibi birşey aklımda kalmış bunuda deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 evet saydam yaparak kurtarabiliriz bak ama o ayar partyde yok diye hatırlıyorum bir bakıyım dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yahu oyın bende kendi kendine masaüstüne dönüp kapaniyor. ve error falan da vermiyor. bissürü rvr falan kaçirdim bu yüzden ve resmen soğudum nedir olayin çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar