Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO Tavsiye

Dengesiz

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

RRa said:

şöyle söyleyim wowda lvl80 yapana kadar aocda 3 tane lvl80 yapabiliyorsun

aocta lvl80 yapmak 1.5 gün mü sürüyor

wow da 4.5 gün mü sürüyor? 4.5 günde lvl80 kasiliyorsa eğer wowda demekki ben kasarken epey bişeyi yanlış yapmışım :)
Sosyal ağlarda paylaş

hah simdi oldu :D

bende dedim herhalde ben yanlis oynadim. 5 gun played : normal oynasa bir kisi 5 saat oynasa gunde (ki calisan icin fazla) 24-25 gun suruyor wowda bunda da 20 diyorsun yani ayni.

dur bakalim cekiyorum 4. kez aoc yi. aranip durdum mmo ama gene umitli degilim bundan da.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman sana chardan önce server önereyim crom pve. chara gelincede wow da ki rogue'ün aynısı burada assasin. benim main charim assasin 2008 de aoc da sinler çok güçlüydü ben tekrar döndüğümde hadi bi sin kasayim dedim baktım eski gücü kalmamiş ama şu son patchden sonra assasinler tahtlarını geri aldılar. şuanda bi char daha kasıcak olsam bi assasin daha kasardım herhalde. ama işte castera alişik filansan bu hiç gelmez sana. caster düşünüyorsan tos yada demo derim. tank düşünüyorsanda kesinlikle dt değil guardian kas. archerda her oyundaki gibi güzel charlardan
Sosyal ağlarda paylaş

tos deniyorum su anda. iki soru :

kameranin donus hizini arttirabiliyormuyuz ? mauseu kaldirmak zorunda kaliyorum tam dondurmek icin daha hassas olsa super olacak.

ranger eskisi gibi fps seklindemi yoksa targete otomatik wow daki gibi ok atiyormu. fps seklindeki hosuma gitmemisti tutturamiyordum :D
Sosyal ağlarda paylaş

yoo fps değil tabla target alip combonu yapabilirsin ama mouseun sağ tuşu ile yüzünü ok attığın yöne çevirmen önemli alakasız bir şekilde sallarsan az damage verir doğru açıdan atarsan oku ancak düzgün bir damage veriyor.
mouse içinse bilemedim bana normal geldi ama pcden hizlandir istersen
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada MO tavsiye etmem simdilik oyun su anda bayaaa bi beta asamasında ki bence bi kac ay degil en az bi seneye ihtiyacı var para verip oynanacak biseye donusmesi icin. Konsept guzel vs vs ama iste sadece fikir uretmekle olmuyo pratikte cok geri su anda oyun umarım piyangodan para falan cıkar adamlarada developmentı 10 katına cıkarırlar bizde 2 3 ay icinde oynarız oyunu

PS: Warhammerda oyle bela bi oyunki oynarken sıkılıyosun bırakıncada ozluyosun enteresan bise
Sosyal ağlarda paylaş

Burda almış yürümüş mesajlar. Teşekkürler bunca yorum için. Bu arada buraya yazmadığım bir oyun daha vardı elimde onu denemeye karar verdim. Star Trek Online... Questler biraz tekrar ama ship combat baya hoşuma gitti. End game contentde eklemeye başladılar. Kılıç kalkandan sonra cıv cıv iyi bir değişiklik oldu
Sosyal ağlarda paylaş

abi boşver Newage MMOLARI YA

GEL DAOC OYNUYAK

DARK EYÇ OF KEMILAT

FISTIK GİBİ MEĞMEĞ O REPEGE

Hangi oyunda kale kuşatıon la? Hangi oyunda Şahmerdanla kapıya dayanıp Kalenin kapısını kırmaya calısıon? Hangi oyunda Trebutche kurup surları yıkıyon? Hangi oyunda assasinlerin kalenin surundan tırmanıp surdaki adamlara Assasinate uyguluyor? HANGI OYUN? HANGI OYUNDA BALISTA KURUP ADAMA KOCAMAN OKLAR ATION? :D HANGI? SORARIM..

DAOC BÖLE Bİ OYUN.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...