Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bunlar played zamanlar herhalde dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Kaede said: RRa said: şöyle söyleyim wowda lvl80 yapana kadar aocda 3 tane lvl80 yapabiliyorsun aocta lvl80 yapmak 1.5 gün mü sürüyor wow da 4.5 gün mü sürüyor? 4.5 günde lvl80 kasiliyorsa eğer wowda demekki ben kasarken epey bişeyi yanlış yapmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 evet 5 days played ile oluyorsun heirloomlar olmadan. heirloomla 4 olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 o zaman örnek yanlış oldu. aoc da nerden baksan 20 gününü alır, hele ki ilk charsa. tabi powerleveling mevcut ama solo oyuncu için konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hah simdi oldu :D bende dedim herhalde ben yanlis oynadim. 5 gun played : normal oynasa bir kisi 5 saat oynasa gunde (ki calisan icin fazla) 24-25 gun suruyor wowda bunda da 20 diyorsun yani ayni. dur bakalim cekiyorum 4. kez aoc yi. aranip durdum mmo ama gene umitli degilim bundan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 solo pve char onersen fena olmaz hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 o zaman sana chardan önce server önereyim crom pve. chara gelincede wow da ki rogue'ün aynısı burada assasin. benim main charim assasin 2008 de aoc da sinler çok güçlüydü ben tekrar döndüğümde hadi bi sin kasayim dedim baktım eski gücü kalmamiş ama şu son patchden sonra assasinler tahtlarını geri aldılar. şuanda bi char daha kasıcak olsam bi assasin daha kasardım herhalde. ama işte castera alişik filansan bu hiç gelmez sana. caster düşünüyorsan tos yada demo derim. tank düşünüyorsanda kesinlikle dt değil guardian kas. archerda her oyundaki gibi güzel charlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tos deniyorum su anda. iki soru : kameranin donus hizini arttirabiliyormuyuz ? mauseu kaldirmak zorunda kaliyorum tam dondurmek icin daha hassas olsa super olacak. ranger eskisi gibi fps seklindemi yoksa targete otomatik wow daki gibi ok atiyormu. fps seklindeki hosuma gitmemisti tutturamiyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yoo fps değil tabla target alip combonu yapabilirsin ama mouseun sağ tuşu ile yüzünü ok attığın yöne çevirmen önemli alakasız bir şekilde sallarsan az damage verir doğru açıdan atarsan oku ancak düzgün bir damage veriyor. mouse içinse bilemedim bana normal geldi ama pcden hizlandir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bu arada MO tavsiye etmem simdilik oyun su anda bayaaa bi beta asamasında ki bence bi kac ay degil en az bi seneye ihtiyacı var para verip oynanacak biseye donusmesi icin. Konsept guzel vs vs ama iste sadece fikir uretmekle olmuyo pratikte cok geri su anda oyun umarım piyangodan para falan cıkar adamlarada developmentı 10 katına cıkarırlar bizde 2 3 ay icinde oynarız oyunu PS: Warhammerda oyle bela bi oyunki oynarken sıkılıyosun bırakıncada ozluyosun enteresan bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Burda almış yürümüş mesajlar. Teşekkürler bunca yorum için. Bu arada buraya yazmadığım bir oyun daha vardı elimde onu denemeye karar verdim. Star Trek Online... Questler biraz tekrar ama ship combat baya hoşuma gitti. End game contentde eklemeye başladılar. Kılıç kalkandan sonra cıv cıv iyi bir değişiklik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sethlor said: ... PS: Warhammerda oyle bela bi oyunki oynarken sıkılıyosun bırakıncada ozluyosun enteresan bise aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi boşver Newage MMOLARI YA GEL DAOC OYNUYAK DARK EYÇ OF KEMILAT FISTIK GİBİ MEĞMEĞ O REPEGE Hangi oyunda kale kuşatıon la? Hangi oyunda Şahmerdanla kapıya dayanıp Kalenin kapısını kırmaya calısıon? Hangi oyunda Trebutche kurup surları yıkıyon? Hangi oyunda assasinlerin kalenin surundan tırmanıp surdaki adamlara Assasinate uyguluyor? HANGI OYUN? HANGI OYUNDA BALISTA KURUP ADAMA KOCAMAN OKLAR ATION? :D HANGI? SORARIM.. DAOC BÖLE Bİ OYUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Geçen mail geldi Mythic'ten DAoC recall gene, 15 gün mü ney bedava gel oynayak diyor. Cezbetmio diil, özledim bayaa. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 :D abi daoc bırakılırmı ya. Wow'dan iyi grafiği var wow kasmıyor Daoc kasıyor benim pcde :D asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar