Tron Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu rss i çıktığı zamandan beri az çok ne işe yaradığını biliyordum. Fakat nedense hiç kullanma gereği duymadım. Yanılmışım! Farkına vardım ki! epey takip etmem gereken blog, feed vs. varmış ve bunları takip etmek epey yorucu olmaya başladı. Bende dedim bu rss programı kurayımda bilgisayarıma takip olayını biraz basite indirgeyeyim. Fakat bir sürü rss programı mevcut olduğunu gördüm. Bunların hangisi makbuldür diye pati adamına, pati kadınına bi sorayım onlar bilir didim? -Siz hangi rss programını-larını kullanıyorsunuz?
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Masaüstüne eklenenler genelde kullanışsız oluyor, tek bir adresten takip edebiliyorsun. Ben Google'ınkini kullanıyorum. http://www.google.com/reader
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Admin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yahoonun pipe programını öneririm istediğin şekilde gelen feedleri birleştirip filtreliye biliyorsun,hatta uçuk uygulamalar bile yapılıyor. Bunun dışında torrent kullanıyorsan rss sayesinde dizilerin yeni bölümü çıktığında otomatik dl bile yapabilirsin.
gellidus Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 su son posta kadar RSS nedir merak bile etmemiştim açıkcası.. Ama bayağı cezbedici bir noktadan girdiniz ben bi bakayım neymiş ne değilmiş diye ya
Öne çıkan mesajlar