di Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Radiance said: di haklısın kendi nakinemde CUDA desteği var. ama farmdaki makinalar CPU üzerinden bile alsa yeterli sürede alabilmeleri lazım kötü makine değiller. Birde farmdaki makinelerde ATI ekran kartı var bildigim kadarıyla CUDA sadece Nvidia kartlarda calısıyor. Abi anlamiyosun =) Core 2 Duo ile islemci basina saniyede 20 milyon islem yaparken, ayni islemi dandik bir mobil gpu ile 20 milyar/saniye olarak gerceklestirebiliyorum. 1000 kat fark arada. Hadi senin durumunda olusacak fark 10 kat olsun, 20 kat olsun. Istedigin islemciyi tak kar etmez. Tek kart 10-20 sunucuya bedel oluyor bu durumda. O da en kotu senaryoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hmm, tamam ekran kartı alıp deniyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 di said: En dandik GPU bile normal islemcileri katliyor Sukrucum. Test ettim onayladim. farmlardan görüntü alınmıyacak hiç, en fazla arada tiff compile etmek için kullanacak, onada gerek yok muhtemelen render programı onu cpu ilede yapıyodur miss gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Anlamadim demek istedigini. Sonuc olarak hesap kitap yapmiyor mu bunlar ? Hesabi kitabi cpu ile degil, gpu ile yapinca cok daha hizli yapiyorsun diyorum kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 cpuyla yaptigi renderi gpuyuda kullanarak yaptigi zaman daha hizli sonuca ulasicak, goruntuyle alakamiz yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 quadro fx 1800 sipariş verdik bakalım birde ekran kartında bit ne kadar etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 fx 3800 almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Buna benzer bir sorun bizdede var ofiste donanımdan cok iyi anlayan yok. Bize bu konuda teknik destek verebilecek firma biliyormusunuz. Gelecekler bize sistem kuracaklar mevcut bilgisayarları upgrade vs.. not: ankaradayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar