Nyrio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 merlin usa da 50 satiyorum. hic puan werilmemis istediginiz speci yapabilirsiniz. ilgilenenler bana ozel msg atsin...[signature][hline]The person u have called, cannot be reach at the moment, pls try again later!!! Littlee -- 50 Friar (RIP) Nurse -- 50 cleric (RIP) Sarisin -- 50 skald (deleted) Sarisin -- 50 merc (deleted) Bonussimo -- 50 yapam buda silinir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bende satiom bitane spec verilmisini talep olursa onuda satariz troll svg 2 hand sword suan 50 39 18 mi ne specti tam hatirlamiom baya suredir oynamadim kendisiyle ( merlin )[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hadi len ilk ben dedim :P[signature][hline]Proxa, 19 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar qui düşük olunca melee damage daha yüksek oluyor acaba aynı dd spellleri için geçerli olabilirmi ? yani dex buff ı almasak damage ımız artarmı ? [Bu mesaj Nyrio tarafından 28 Temmuz 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 lan sizin gobek baginiz mi var hibinolar :P bekleyin biraz rvr duzelsin bi gorelim nolcak[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 gel mangalda gobek bagi pisircez gorcen (emre)[signature][hline]Proxa, 19 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar qui düşük olunca melee damage daha yüksek oluyor acaba aynı dd spellleri için geçerli olabilirmi ? yani dex buff ı almasak damage ımız artarmı ? [Bu mesaj Nyrio tarafından 28 Temmuz 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 gelioz cuma gunu .... acc olayini bol bol pisiririz orda[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 burasi chat deil trunbrelenor ,gereksiz mesaj atma buraya ! ok cuma gorusuruz :-p[signature][hline]Proxa, 19 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar qui düşük olunca melee damage daha yüksek oluyor acaba aynı dd spellleri için geçerli olabilirmi ? yani dex buff ı almasak damage ımız artarmı ? [Bu mesaj Nyrio tarafından 28 Temmuz 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ok kes muhabbeti[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar