gecelernyargici Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arıyorum,elinde olan varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gecelerin yargıcı yasakladı, atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecelernyargici Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben o dizide oynuyordum bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kezzap mı atacan onura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 AHAHAHAHAHA abi nerden geldi aklına ya. Beynimin en karanlık köşesinde yerini edinmişti aklıma getirdin valla öyleki tipi bile gelmiyor aklıma sadece onur'un gecelerin yargıcı yargıcı diye nasihat dilendiği geliyor aklıma... gece gece iyi güldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Tek hatırladığım, kolejli çocuklar ayran çöpü atıyordu Onur'a servisten bisikleti devriliyordu Onur'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar