kmzn Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum... Veya 50 level full fenris bir assassin ile takası düşünebilirim. character link: http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=143936&serverID=35 2 set advanced stigması ve gereken öbür stigmalar mevcuttur. Fenris set ve silahın yanında takıları da fena değil. Kasada iyi bir miktar birikmiş bozdurulabilecek ap item var. Şu anda 3m parası var. Bir sürü ıvır zıvır ve birikmiş materyal var. PM atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nireus Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmzn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hala arada oynuyor olmam ve satmak için beklediğim fiyatın piyasaya göre yüksek olması nedeniyle satmaktan vazgeçtim. teklifler için teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar