Befounder Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Merhaba, Steam acc.'mi satmak istiyorum. Icindeki oyunlar: 1. Call of Duty: Modern Warfare 2 2. Left 4 Dead 2 3. Altitude 4. Battlefield: Bad Company 2 5. Bejeweled Deluxe 6. Foreign Legion: Buckets of Blood 7. Mirror's Edge 8. The Secret of Monkey Island: Special Edition 9. Torchlight 10. Audiosurf 11. Beyong Good and Evil 12. Braid 13. Call of Duty: Modern Warfare 14. Company of Heroes 15. Company of Heroes: Opposing Fronts 16. Counter Strike: Source 17. Dark Messiah: Might and Magic 18. Enemy Territory: Quake Wars 19. Far Cry 20. Frontlines: Fuel of War 21. Full Spectrum Warrior 22. Full Spectrum Warrior: Ten Hammers 23. Half Life 2 24. IL-2 Sturmovik: 1946 25. Juiced 2: Hot Import Nights 26. Left 4 Dead 27. Mass Effect 28. Portal: The First Slice 29. STALKER: Shadow of Chernobyl 30. Street Fighter 4 31. Team Fortress 2 32. Titan Quest 33. Titan Quest: Immortal Throne 34. Trine 35. Warhammer 40K: Dawn of War 36. Warhammer 40K: Dawn of War - Dark Crusade 37. Warhammer 40K: Dawn of War - Soulstorm 38. Warhammer 40K: Dawn of War - Winter Assault 39. Warhammer 40K: Dawn of War 2 40. World in Conflict 41. World in Conflict: Soviet Assault 42. World of Goo Toplam 42 oyun. Dolar degeri: 549.04$ Turk Lirasi(1,5kur): 823.56TL Mantikli tekliflere acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Torchlight ile Trine da bold'u hakediyor :p, bu arada gerçekten satmak istiyorsan gittigidiyor'u dene ben bir hesabını satmıştım 3-4 yıl önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bir burda deneyeyim istedim, paticik tanidik mekan diye. Gittigidiyor iyi fikir tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Magnum said: 200 lira verecek var mıdır acaba? 200 tl den fazla edeceği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Steam hesabi hic olmayan biri icin edebilir belki de sadece bold yaptigin oyunlarin degeri var orda. Listenin buyuk kismi var bende mesela. Onlara verdigim paralarla birlikte sana verecegim parayi da hesaplayinca oldukca fazlaya geliyor. Benim icin makul bir cozum degil. Ama bold yaptigin 2-3 oyunun fiyati gibi bir fiyat kadar ediyor gozumde. O yuzden 200 lira diyen de pek sacmalamis olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ME1 mirror's edge falan 5-10 dolarlık oyun değillermiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 param olsa alırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 di said: Steam hesabi hic olmayan biri icin edebilir Bunda cok haklisin, maalesef Steam tek tek oyunlari baskasina satma imkani vermiyor, sadece tum acc'i herseyiyle satabiliyorsun. Toplam fiyati da Steam icindeki toplam harcamami hesaplayarak belirledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Şu site güzel steam hesabını hesaplama açısından: http://www.steamcalculator.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oo süpermiş Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 eheh valla zararli ciktiniz, steamcalculator daha pahali hesapladi :) Found 41 Games with a value of $576.78 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ebay'de sat bence uğraşma.. paypalden banka kartlarına veya kredi kartlarına transfer oluyor yeter ki mastercard veya visa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu steam nedir tam olarak ne avantajı var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Silphatos said: Şu site güzel steam hesabını hesaplama açısından: http://www.steamcalculator.com/ Bu bildigin fazla hesapliyor. Degeri olmayan oyunlari bile kampanya fiyati yerine esas fiyatindan hesapliyor ki hic bir anlami yok =) edit : Ornek olarak; su dakikadan sonra THQ pack'e 99 dolar verir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar