Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Gustindeyiz biz 3 kişi[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 3 kişi? kimler.. gliraniel, karakedi ve archstoneu biliyorum ama gustinde başka türk varsa iyi olur tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 lioannadayız 3 arkadaş burda türk arkadaşlar var ama çinlide çok her serverdan arkadaş var artık en az çinli nerdeyse oraya geçicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 silmarwen var level 24 oracle gustin:) 1 tanede dwarfim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sultanahmet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 eheh diger severlarda 10 turk mu varmis sadece..lol hindemith deyim ben yalniz bizim turk clanda yanlis saymadiysam8 kisiyiz. Bundan haric bi ton turk da friendlistimde var, yani fazla abarmiyalim 10 turk varmis bartzdan baska serverlarda :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 biriside hayrın şu topikteki opynuyorsunuz u düzeltsin ya her gördüğümde içim gıdıklanıyor[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 adriannel lvl 22 hindemith. hindemith'te şu anda bildiğim 11 türk var. 6'sı şu an bi klandalar, ben ve bi arkadaşım yakında onlara katılınca 8 olcaz ve alcakları 3 kişi daha varmış. şu ana kadar başka türk görmedim. sahi hindemith'te türk kimler varsa oyunda birleşelim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sultanahmet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mayfer senin oyunda adin ne? benim adim SultanAhmet Hindemith de, senin dedigin clan biziz galiba.Turk cok Hindemith de ama daginik oldugundan az gibi gorunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ben adriannel, geçen bulmuştum seni hani.. soora cruma'da karşılaştık sizle (pin ve morningstaric de vardı) odila da var türk olarak beraber takılıyoruz zaten, ama o paticiğe takılmıyo pek.. eet bahsettiğim clan sizinki.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sultanahmet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ha ok, simdi hatriladim eheh unutmustum, ama benden soylemesi 11 den fazla turk var hindemith de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kainde de 10 kişi falan var ama kaindekilerin çoğu baydı bayacak oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hindemith'e iki türk daha geliyo yakında :)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sultanahmet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 dun de ct de tam bi tesaduf türk party vardi, bence dusundugumuzden cok daha fazla turk var hindemith de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Taxes lvl 20 Artisan--Hindemith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Arkadaşlar Deviannede kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar