Gulay Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Selam, CoH ile beraber Lienage 2 aldim, SWG den bircok sevdigim arkadasim CoH oynuyor, ben bi de merak ettim, L2 de kimler var. L2 de oynayan turkler ile de oyunda tanismak isterim, Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 SWG deki tulay değil mi ?[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Casperet ( The Drow Assasin ) Msn : [email protected] ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kain ve bartzdayız cogunlukla yakın zamanda character transfer ile aynı serverlara gecis yaparız[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Biz artık gustindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Geliceksen Bartz a gel diger serverlarda 10 15 e türk var bartzda 100 den fazla oldugunu sanıyorum. Lag a gelince diger serverlarla bartz arasında görebilcegin cok büyük bi lag oranı yok aşağı yukrı aynı tabi user sayisi bartz da fazla oldugundan bazı yerlerde hafif lag yaşarsın.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 naptın abi 100den fazla turk o kadar cinli yoktur bartzda :)[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beliar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 100 mu ? bu oyunu 60tan fazla oynayan turk oyuncu warsa bartzdaki 100turk oyuncuyada inanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 lionnadada oynayan birkaç türk var[signature][hline]just a cute californian girl can change all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben char transfer ile server degistirebilirim en dusuk pingli servera gecmeyi dusunuyorum eger oyuncu cok az degilse (lionnadayim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Valla ben bir cok kişi ile taniştim forumlarimizda olmayan adresi verdim gelip girmeye başlıycaklar ama 100 ün rahat oldugunu düşünüyorum. 11 kişi daha başladı bizim burda bir cafe sahibi ikna oldu oyuna cafe nin 24 saat bagımlılarından 50 dolar alip accountlarını actiği haberinide aldim.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Selam, Evet ben SWG deki Tulay/Gulay im. Simdi anladigim kadari ile 3 server da birden turkler varmis. Keske arkadaslar hem server hem de oyundaki isimlerini yazsa. Or: Tulay Hindemit Ben ilk basta gustin de baslamistim, sonra karakedi ile konustum, o bana hindemit i tavsiye etti, yeni baslayan turkler orda diye, simdi bu cevaplardan sonra kafam karisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Kaindeyiz arkadaşlarla fakat gerek lag olsun, gerek çinliler olsun sıkıldık bunların yüzünden Kainden. Hindemith dusunuyoruz. Bartztakilerde geçsinde toplanalım artık. Bazı arkadaşlar Hindein boş olduğunu söylüyorlar ama transferlerle beraber dolacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 transferler başlayana kadar böyle yarım yamalak kalıcaz büyük ihtimal[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 valla bende geçicem bi yerlere transferlerle beraber ama hindemith çok boş gibi geliyor mesela bartz'a gelmeye bile razı olmuştum neyse hinde bile olabilir hele bi c1 çıksın bakalım ari ' yi de alip gelicem takılacağımız servera ari bide clan kurar bize oh mis :=)[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 vayy gulay ablacimda gelmis buralara :) nick tekrar Ogoed serverda suanlik Erica. Karakter transfer acilinca Hindemithe gecis yapicam. Gorusuruz[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 32 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Abi en iyisi bartz yaw..[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 en iyi server en az çinli barındıranıdır :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Popeye, 02 Haziran 2004 16:12 tarihinde demiş ki: transferler başlayana kadar böyle yarım yamalak kalıcaz büyük ihtimal transferden sonra bir serverda olmakda zor bence olsada herkes daalmish durumda zaten o clan bu clan shu clan.. ha ayni serverda selam naber olur :) Bartzda 100 kisi yoksa bile 30+ kisi var gibi gelmeye basladi bana lag cart curt olaina gelince kain daha lagli :P bartz favori server oldugu icin bence daha yuksek bir baglanti ayirmislardir.. yada dier bi deisle ilk 3 server daha iyi bandwithe sahiptir bence. Bartzda yeni gelenlere pl yapioruz (ben ben ben) bir iki gunde zamaniniz tutarsa cok oynuosaniz 20+ olmak kolay Power level ile[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 02 Haziran 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bartz a bekleriz dicem server degistirme olayi basladinda bizim nerde olcamiz belli deil ama hep beraber olursakda fena olmaz hani. [Bu mesaj Ayarsiz tarafından 02 Haziran 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ayarsiz tarafından 02 Haziran 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 OGOED !! selam, ozledim seni... ok bartz a gelecegim.. bu ucuncu server olacak ama ne yapalim. lvl 9 a cikmak herhalde gene 1,2 gun surer.. Bartz daki karakterin adi Gulay olacak, bugun online olurum.. Ogoed sen de gelsene biran evvel.... :-) Gulay / Tulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hosgeldin aramiza:)[signature][hline]Valkynval LvL 38 Assassin Bartz [Bu mesaj Ayarsiz tarafından 02 Haziran 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Gulay, 02 Haziran 2004 20:45 tarihinde demiş ki: lvl 9 a cikmak herhalde gene 1,2 gun surer.. Gulay / Tulay nassi ya? :) sen gelde oyunda karsilasirsak hizli lvl atlamani saglariz (fahri Power Levelci olarakci olarak :]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Muhahah power level ciye gel anladin sen anladin...:)[signature][hline]Valkynval LvL 38 Assassin Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Dark Elf Wizard yapacagim bi karakter actim, ismi Tulay oldu, Gulay ile yapmistim ama Wood elfti, delete edince de 6 gun beklemem lazimmis :-( Oyunda gorusuruz Tulay / Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Server : Gustin Nick : Gliraniel lvl/class : 50 / AW Guild : Eternal Avatar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar