dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konu ismini halı sahadan çaldım evet. Yiğit`e askere gitmeden önce söylemiştim ama uğraşamadı, ben bir yoklayayım istedim. Bakalım kaç kişi çıkarabileceğiz. Tek potadan fazlası çıkmayacak büyük ihtimal, olurda çıkarsa, böleriz küçük parçalara. Şimdi, salonda olabilir ya da havalar biraz daha düzelince, aslında şimdi bile çıkılabilir gibi, sokakta olabilir. Ben bir Angaralı olarak, nerede, nasıl bilemem, o konuda oy birliğiyle karar vericez. Delikanlılar dökülsün bakalım yapabilecek miyiz bir şeyler. not: ne kadar kötü oynadığınızın önemi olmamakla birlikte, çok iyiseniz bir uyarın burdan. Güncel liste: dreagloth mokoko +1 jacabo radagast62 paspatur holy pha hotdog +1 (master düzey) khelben kaspar Spidee eagle_dnz rlx balon
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben istanbuldayım. her turlu gelirim :D eğer salonda oynayalım derseniz arkadaşlarla enkaya gitmişliğim var baya. ayarlayabilirm orayı. 4'e 4 oynarken kişi başı 15tl civarı bişi verioduk, tek pota tabi.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 eğer uygun olursa bnm bi +1'imde var %90.
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu arada öyle süper oynuyorsanız ben gelmiyim =)
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben de gelirim bu arada anadolu yakasında oturuyorum, iki yakadakiler için de makul bi yerde oynayabilirsek çok güzel olur
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Gelenler belli olsun, yeri halletmesi kolay.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Faul çizgisinden windmill basıyorum, gelebilir miyim?
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Seni orion la 1v1 kapıştırıcaz gel. Birde, havanın alınmasını istersen gel.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben lafımı ettim, delükanlıysan gelirsin.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kendilerinden cevap almadım ama saygın ve yiğit`ide ekliyorum buraya.
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 anadolu yakası uygun bir yerde olursa gelmek isterim yalnız bölgesel lig seviyesindeyim,düzenli antreman vs. vs. istemezseniz gelmem yani :) havalar biraz daha düzelsin caddebostanda rahat rahat oynanır ama
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yer vakit uyarsa gelirim, bayadır oynamıyodum geçen gün şevk geldi az şut attım, eskiden de iyi oynamazdım zaten ehah.
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 banada +1 ekleyin tarih ve saat uyarsa kesinleşir.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 +1 de senin gibi mi? Baya adam olduk halı sahaya mı çevirsek ya da ezilirsek futbola döneriz aynı kadrolarla =P
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 caddebostan banada uyar =) 2 adım easudh
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 NBA başlığında tartıştığım arkadaş kimdi? 1'e 1'de yenip kim daha iyi göstereyim falan demiştim. O arkadaş geliyorsa ben de gelirim 1'e 1 maç için. Çok fazla zamanım yok.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 1 e 1 de yenince sen daha iyi biliyor olmıcaksın dostum, malesef.
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben ayrıca bilgi testi de yapabileceğimi söyledim. İkisinde de yeneceğime iddialıyım. Ben 15 senedir NBA izliyorum, TB2L'den şu anda sana Hacettepe Trabzon İTÜ'nün kadrosunu sayarım. TBL'de de altyapılarda tanıdığım çok fazla kardeşim var destek verdiğim.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Orion üzerinden tomahawk basarım, poster diye asarsın duvarına ::o
Öne çıkan mesajlar