Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 aylık fatura + garanti + full aksesuar + 8gb hafıza kartı nokia 5800 express music-420 tl

Louies

Öne çıkan mesajlar

HaciYatmaz said:

ne renk?
arkadaşım alacağım diyordu haber edeyim ona.
siyah yada mavi arıyor o.

rengi mavi abi...

arkadaslar tesekkurler yeni üye oldum ama sanırsam hata etmişim yanlıslık olmus 3 yada 4 gün kullandım ı yanlıs yazmısım ama hadi 1 hafta kullandım diyorum simdi...alan alır almayan almaz ben cihazı belirttim sıfır gibi cihaz dedim alıcısı cıkarsa satılır cıkmazsa satılmaz fakat yaptıgınız hic hos bir sey degil bilginize...konunun altına böyle mesajlar atacagınızı bilseydim gercekten konu acmazdım.özür diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Baltalamakla ne alakası var, şu kısımda hiç bir başlığı trolllemedim daha, adamın yazdıklarında geçtim postlar arası çelişmeleri; cümle içlerinde dahi çelişmeler var.

ne çelişme var anlayamadım ?

bir arkadas neden satıyosunuz demiş iphone alacagımdan dolayı dedim 6 ayım doluyo 6 ay doluncada iphone alabiliyorum dedim bumudur çelişme ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bastan ofsaty ilan zaten. daha neyin trollemesinden bahsediyosunuz. 1 aylık telefonmus 3 gun kullanılmıs. wtf?
madem 1 hafta sonra doluyodu 6. ayın, niye bunu aldın?
daha ozenli hazırlanmıs bi ilan olsaydı kimse trollemezdi ki ben trolleyen birini de goremedim, millet anlamadıgı seyi sormus dogal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ya bastan ofsaty ilan zaten. daha neyin trollemesinden bahsediyosunuz. 1 aylık telefonmus 3 gun kullanılmıs. wtf?
madem 1 hafta sonra doluyodu 6. ayın, niye bunu aldın?
daha ozenli hazırlanmıs bi ilan olsaydı kimse trollemezdi ki ben trolleyen birini de goremedim, millet anlamadıgı seyi sormus dogal olarak.

telefonu 1 ay önce kvk dan veya telefonu 1 ay önce turkcell bayiden veya telefonu 1 ay once teknosa'dan vs vs vs gibi bir ibare görüyormusunuz ?

Telefon alacağıma karşılık takas yoluyla geldi faturasıyla herşeyiyle duruyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...