mermy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Arkadaşlar benim oynamaya artık fazla zamanım kalmadığından bu hesabı satmak istiyorum ELDEN satış yapmak istiyorum şehir dışındaki arkadaşlar boşuna mesaj atmasınlar. Nick: Shyna lvl50 asmo FL glad. http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=17462&serverID=46 msn [email protected] cidden ilgilenenler ve almaya kararlı arkadaşlar gelsin 200 milyon olarak düşündüm fiyat duruma göre değişebilir öğrenci olduğum için biraz paraya ihtiyacım var karakterin üstünde 4.5 M kinah para var asmoların en iyi legionundadır. 139k abyss point var 12-13 k daha kasıp epic level 50 abyss yüzüğü alabilrsnz 1-2 gününüzü alır. Elindeki silahta attack speed vardır iyidir. üstünde şu an yok ama koşma hızı veren ayakkabısı vardır mavi anuhart speed verir onu da kullanabilrsiniz bütün abyss stigmaları mevcuttur yapılabilcek en iyi stigma buildi vardır. ayrıca expert questi için üstünde yeterinden fazla malzeme vardır çantasında. İşlem yüzyüze görüşme ile yapılcaktır cd-key bulunan kartı elden vereceğim İstanbul // Kadıköy ist. dışı lütfen mesaj atmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mermy Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mesaj attım sana ama ses soluk çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar