Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion Satılık LeveL 50 female gladiator Asmodian

mermy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim oynamaya artık fazla zamanım kalmadığından bu hesabı satmak istiyorum ELDEN satış yapmak istiyorum şehir dışındaki arkadaşlar boşuna mesaj atmasınlar.

Nick: Shyna lvl50 asmo FL glad.

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=17462&serverID=46

msn [email protected] cidden ilgilenenler ve almaya kararlı arkadaşlar gelsin 200 milyon olarak düşündüm fiyat duruma göre değişebilir öğrenci olduğum için biraz paraya ihtiyacım var

karakterin üstünde 4.5 M kinah para var asmoların en iyi legionundadır. 139k abyss point var 12-13 k daha kasıp epic level 50 abyss yüzüğü alabilrsnz 1-2 gününüzü alır. Elindeki silahta attack speed vardır iyidir. üstünde şu an yok ama koşma hızı veren ayakkabısı vardır mavi anuhart speed verir onu da kullanabilrsiniz bütün abyss stigmaları mevcuttur yapılabilcek en iyi stigma buildi vardır. ayrıca expert questi için üstünde yeterinden fazla malzeme vardır çantasında.

İşlem yüzyüze görüşme ile yapılcaktır cd-key bulunan kartı elden vereceğim İstanbul // Kadıköy ist. dışı lütfen mesaj atmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...