Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiyat & Performans Notebook !!!

Core

Öne çıkan mesajlar

Bende uzun bi suredir notebook almayi dusunuyorum fakat soyle tam anlamiyla uygun bir bilgisayar bulamadim gitti.
Su anda benim icin en onemli olan seyler; yuksek grafik performansi, yuksel islem gucu, pil omru ve stabilite.

Bu kriterlere gore eldeki en iyi secenekler
toshiba a30-151
datron aero modelleri
birde daha turkiyeye gelmemis olan msi m510c

bunlarin icerisinde en iyi fiyat ve en guzel sistem msi da. fakat daha turkiyeye ne zaman gelecegi belli degil. Distributorleriyle konustum fakat onlarda kesin bir zaman soyleyemiyorlar. agustos icinde bi zaman ama bilemiyorum.

bi karar veremedim gitti...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

performans notebookları değerlendirirken iyi bir kıstas değildir. çoook yüksek hızda bir işlemciye, iyi bir grafik kartına yüksek rame sahip bir notebook'un parasına server tipli bir desktop alınır. performans yerine ağırlığını, pilin dayanma süresini, garanti süresini, genişleyebilirliğini karşılaştırman daha doğru olur.

ha belki seninkisi radikal bir istektir, ama bu tarzda dile getirmen çok rahatsız edici.önerisi sana uygun veya değil, yararlı veya yararsız ama sana yardım etmeye çalışan bir insana bu şekilde davranamazsın, en azından burda. :hrr:[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj neter tarafından 28 Temmuz 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de notebook alıcam, piyasanın en iyi markası toshiba, toshiba kampanya başlattı, ürünlerini pek çok yerde aynı fiyata 10 taksitle bulabilirsin, tek kötü yanı (benim için) floopy disk çıkışı yokmuş, harici de almak istemedim, kararsızım..ama disket kullanan biri değilsen işini görür dicem hatta linki de:
burda
fiyatı da 1500 + kdv
[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega

[Bu mesaj bega tarafından 27 Temmuz 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahuahah ... burada bayağı bir oyun bilgisayarı sahibi arkadaş var demek çünkü fiyat&performans notebook diyince direk oyun performansı tadında anlaşılmış.
Adam orta düzeyde bir notebook sormuş işte size.. o bakımdan fiyat&performans diyor... NOTEBOOK'lar arasında performansı fiyatı ile makul düzeyde olanlardan soruyor... performansı notebook mantığı ile düşünmek lazım :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheu ne gereksiz tatışma olmuş ya...

Fiyat/Performans= Fiyat performans oranı demek yani bi nevi en düşük fiyata en yüksek performansı hangisinden alabilirim.
Yada kısaca (aynı şey değil ama) en verimli notebook'u sormuş. Gereksiz polemik olmuş :)
Konuya Dönersek:

Bana göre piyasada ki en iyi dizüstü bilgisayarı F/P oranı göze alınırsa Fujitsu Siemens ve Asus. Fujitsu Siemens in 1300$ olan bi modeli vardı teknosada içinde wireless network, infrared, bluetooth 40gb hdd 512 Ram falan olan... onu tavsiye ederim ama bide HP'nin 1600$ civarı bi makinası var oda çok başarılı. Tavsiyem kimseyi dinleme... git gez hangisi mantıklı geliyosa onu al. Ha bide bakman gereken en önemli özelliği Garanti Süresi ve Teknik servisi olmalıdır. Sonuçta en ufak bi sıkıntıda rahat rahat götürüp düzelttirmen gerekebilir.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

HP de ASUS da kullanmış biri olarak kesinlkle ASUS tavsiye ediyorum.

Fiyat olarakda cazip 1200 dolar + kdv ye almıştık ve p4 2800 256 ram + 64 ekran kartı vs. vs.

ve kesinlikle hiçbir sorun vs. çıkmadı 4-5 aydır.
HPde sorunlar yaşadım baya ama bunda kesinlikle olmadı ve gayet memnunum.

tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...