Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ya ben bunu sitesinde gordum ındırıyım bı denıyım dıorum..Oyunuda shımdıye kadar gorduum sslerden bılıorum sadece, temel olarak nasıl bı characterle hangı realmdan bashlamam gerektıını solermısınıs. 7 gun takılmalık ne achılabılır deneme olarak..?bıde temel bılgılerı solersenıs chok happy olurum :)[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 avaturkten classlara ve racelere bak birde realm maplerine bak hangisi daha çok hoşuna giderse onu aç onu oyna bu oyunda şu class çok iyidir diye birşey yok bu oyunda önemli olan eğlenebileceğin class ı oynamak.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Hmm teshekkurler.. Birde oyunda gerekli tushlar , onemli sheyler vs vs .. nedir ne deildir acaba? Yani sadece gordugum ssler yuzunden soruorum biraz karıshık geldide :)[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 option dan hepsini kafana göre ayarlayabilirsin hehe[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Eyv chok yardımcı oldun :)[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 arkadaşım demek istedimki zorluk çekmezsin hepsi değiştirilebiliyor zaten :) neyse ben standart kullanmadığım için bilemiyorum malesef :/[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bugun yuklemeyı becerdım fakat credi kartı numarası ıstıo ne bıchım 7 day trial bu ... Böhü :([signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kredi kartını verip oyuna giriyorsun 7 gün bitmeden acc u iptal edersen hiç bir sorun çıkmaz, 7 gün bitince otomatik 1 aylık ücret çekerler. bu olay çoğu oyunda var pazarlama stratejisi ve işe yarıyor olsa gerekki kullanıyorlar :) kredi kartı güvenliği konusunda bilgisayarında sorun olmadığı sürece endişe etmene gerek yok.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 benim üzerimde işe yaradığı kesin. Şu ana kadar hiçbir trialı bittikten sonra kapayamadım 1-2 ay boyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar