Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc 7 Day Trial..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben bunu sitesinde gordum ındırıyım bı denıyım dıorum..Oyunuda shımdıye kadar gorduum sslerden bılıorum sadece, temel olarak nasıl bı characterle hangı realmdan bashlamam gerektıını solermısınıs. 7 gun takılmalık ne achılabılır deneme olarak..?bıde temel bılgılerı solersenıs chok happy olurum :)[signature][hline]Crier Of The Spring Wind

Zephyrous..
Mesaj tarihi:
Hmm teshekkurler.. Birde oyunda gerekli tushlar , onemli sheyler vs vs .. nedir ne deildir acaba? Yani sadece gordugum ssler yuzunden soruorum biraz karıshık geldide :)[signature][hline]Crier Of The Spring Wind

Zephyrous..
Mesaj tarihi:
option dan hepsini kafana göre ayarlayabilirsin hehe[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
arkadaşım demek istedimki zorluk çekmezsin hepsi değiştirilebiliyor zaten :) neyse ben standart kullanmadığım için bilemiyorum malesef :/[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
bugun yuklemeyı becerdım fakat credi kartı numarası ıstıo ne bıchım 7 day trial bu ... Böhü :([signature][hline]Crier Of The Spring Wind

Zephyrous..
Mesaj tarihi:
kredi kartını verip oyuna giriyorsun 7 gün bitmeden acc u iptal edersen hiç bir sorun çıkmaz, 7 gün bitince otomatik 1 aylık ücret çekerler. bu olay çoğu oyunda var pazarlama stratejisi ve işe yarıyor olsa gerekki kullanıyorlar :)
kredi kartı güvenliği konusunda bilgisayarında sorun olmadığı sürece endişe etmene gerek yok.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
  • Yeni Oluştur...