shipitducy Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 o kadina bi gece gecirsem, omur boyu o kadinla bi gece geciremeyecek butun adamlara acirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ... "kadinla"nin typosu "kadina" olunca mesajin anlami cok degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 pelin aslında çok sıcak ve samimi bir kız ama nedense tv'de vs burnu havada, ukala birisi olarak gösteriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sırf kötünün iyisi diye şu kadını sevip savunanlar var bi de off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ya bu kız inal batu sayesinde çıkmadı mı piyasaya ben öyle hatırlıyorum italya büyükelcisinin kızı hede hodo diye sonra nası unlu oldu ne bu kızın vasfı anlayamadım yıllardır takip etmedigimden olabilir oyuncu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Abi İtalya Büyükelçisinin kızı diye nasıl ünlü olabilir birisi, benim aklım almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sen hatırlamazsın baya eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evrenin bütün sırlarını çözdün bunu mu aklın almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ne sırrı var olm evrenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben ajdarın nasıl makine mühendisliğinden mezun olduğunu merak ediyrum gerçi bizim pyro da makinede şimdi bakalım o mezun olunca ampirik deney yapmış olcaz o zaman kesin bir sonuca varabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Pyro derken bu Pyro mu; http://www.dvorak.org/blog/wp-content/uploads/2009/10/face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 buna benzediğine dair rivayetler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Rüyanda gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok ama pelin batu görmüş sanırım, birden kalktığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 vücut atması nedir ya ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dedem de ne laf diyo güzelim kıza ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar