thedevourer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mouse sorunsuzdur sıkıldığım için satıyorum kutusu yoktur alıcı mouse ve cd olarak gönderilicektir.yanında 2 adet sıfır duracell pille gönderilicektir. Fiyat:40TL Ana Özellikler Arayüz: Wireless Mouse Türü: Optik Bağlanabilirlik: Kablosuz Diğer Özellikler Platform: PC - Mac Mouse Tuşları: 5 Tuş ve Scroll İşletim Sistemi İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Professional - Microsoft Windows 2000 - Mac OS X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 no offence ama mouse bana nah işaretini çağrıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahuahahahahha hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nelaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar