Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sudan ucuz meyve suyu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence onu içersek kesin ertyesi gün acil servise yatarız :-p[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
almayın sakın öle bilmediiniz marka abuk subuk şeyleri[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
belki tanıtımdır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
uauhauah
o ne ole ya :D meyve suyu bide :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Onu alcaana suyu al hem damak zevkine hem sağlığına daha iyi daranmış olursun.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mesaj tarihi:
sanirim senin gittigin bakkalin kendi mamulu . buyuk market kendi atlarina urun cikarttiriyorlar ya onlara ozendi sanirim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Kanki bakkaliye ve şarküteri ahahaha :D[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mesaj tarihi:
abi o nazo su ne ya???

NAZO SUU

varmı nazo gibisiii :)

öle reklammı olur yapanı şittetle kınıyorum(z)

:yapma:[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
Mesaj tarihi:
onu bırakın pınar'ın meyveli su diye birşeyi var bildiğin su ve kalorisiz.ancak meyve tadı var baya.içtiğimde yıllardır insanlar meyve suyuna boşuna para vermişler ne enayi bi medeniyetiz dedim kendime.çok daha da akıcı ve keiyfli içmesi meyve suyundan.
  • Yeni Oluştur...