SoldieR_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Satılık Smart Media 320 GB Gümüş Renkte Garantisi mevcut değil.Hediye olarak gelmişti. Ürün sorunsuz ve temizdir Üzerinde Card Reader bulunmaktadır.Gümüş renkte. 320 GB KAPASİTE. 7200 RPM 3,5 inç DİREKT TV' YE BAĞLANARAK HAFIZADAKİ FİLMLERİ, FOTOLARI VE MÜZİKLERİ İZLEYEBİLME DİNLEYEBİLME ÖZELLİĞİ. ORJİNAL UZAKTAN KUMANDASI VARDIR. NORMAL HARİCİ HARD DİSKLER GİBİ USB' DEN BİLGİSYARA BAĞLABİLME ÖZELLİĞİ MEVCUTTUR. Fotoğraf makinam olmadığından fotosunu koyamıyorum temsili bir foto bulamadım için onuda koyamıyorum kusura bakmayın. İSTEDİĞİM FİYAT : 175 TL Bir nebzede olsa pazarlık payı wardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sıfır 1 tb wd hdd'yi dün 165 tl ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 7200 rpm olan smart media plus diye geçior yanlız. plus olmayanlar 5400rpm vs vs :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ürün 3,5 inç versiyondur 7200 RPM olan. Not : Gereksiz yorum yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sıfır mı ürün kullandın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Çok az kullanıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 SoldieR_TR said: Satılık Smart Media 320 GB Gümüş Renkte Garantisi mevcut değil.Hediye olarak gelmişti. Ürün sorunsuz ve temizdir Üzerinde Card Reader bulunmaktadır.Gümüş renkte. 320 GB KAPASİTE. 7200 RPM 3,5 inç DİREKT TV' YE BAĞLANARAK HAFIZADAKİ FİLMLERİ, FOTOLARI VE MÜZİKLERİ İZLEYEBİLME DİNLEYEBİLME ÖZELLİĞİ. ORJİNAL UZAKTAN KUMANDASI VARDIR. NORMAL HARİCİ HARD DİSKLER GİBİ USB' DEN BİLGİSYARA BAĞLABİLME ÖZELLİĞİ MEVCUTTUR. Fotoğraf makinam olmadığından fotosunu koyamıyorum temsili bir foto bulamadım için onuda koyamıyorum kusura bakmayın. İSTEDİĞİM FİYAT : 175 TL Bir nebzede olsa pazarlık payı wardır. Fiyatta İndirime Gidildi 125 TL Çok Acil Satılması Lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar