McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şu beta aşamasında var. Umarım daha iyi bir sistem geliştirirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya şu videoları indirdim izleyemiyorum bi yardım...nimo codec pack kurdum üstüne utanmadım xvid divx son sürümlerini tekrar indirdim ama video legal notice diyor tüm 55 dakika boyunca.... :([signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Xodec tarzı bi ismi vardı sana gereken codec'in.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 horde ler baya bi kasıo sehirden adamları atmak icin sanırım... da ben elemana cok kıl oldum insan biraz action a girer..[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tired - normal - rested olayı çok saçma olmuş.. ne kadar inn'lerde falan oyuncuların daha fazla sosyal takılmasını destekliyo olsa da bana saçma geldi... pvp sistemi de diğer mmorpg'lardan nerdeyse hiç farklı değil. ben şimdiki mmorpg'leri aşıp yeni güzel sistemler getirecek gibi bekliyodum. bu oyunun diğer mmorpg'lerden daha güzel olan üç yanı olcak: hız, questler ve kan. keşke grafikleri böyle yapıp batırmasalardı. (yine abartı olsaydı ona lafın yok ama modelleme üstünde uğraşsalardı...)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? [Bu mesaj mayfer tarafından 27 Temmuz 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 okadar basit degil bence...[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 tired-normal-rested yok, şu anda normal(%100xp) ve rested(%200xp) var. PvP sistemi ise sadece bir denemeydi. İlk olarak denenen bu oldu. Başka beta süreçlerinde başkaları denenecek gibime geliyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar