Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R1 2004+modifiye!

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

şimdi bilen bilir ben yinede aletten kısaca bahsedeyim:
Yamaha'nın son cadde motoru olan bu nadide alet 172kg(boş depo)172hp dir.Geliştirilmiş hava kanalıyla 185 beygiri bulur.Bende hastası olduğum için mutlaka caddede motorcu gördüğüm anda gider konuşurum.Nese gittim abinin yanına nefes nefese oturuo hayrola fln dedi adam modifie etmiş biraz daha motoru onu anlattı.
Motora chip tuning ve yoshimura yarış exhaust(egzosmu egzostmudur türkeçesi muallakta yazdım böle işte!) takmış mevcut kadranda 310 kadar gösterdii için gps sistemine bide gerçek hız göstergesi taktırmış.Kısacası sıyırmış...
Bundan sorasını garipseyebilirsiniz fakat yanındaki bütün arkadaşlarına teyit ettirdi inanmış bulundum dolayısıyla kendisi 2sn boyunca 410km/h görmüş bu kardeşki 200den sora motorun üzerine yatmak gerekir yoksa uçarsın geri artık naapmış bilemcem...
Nese yazim dedim varsa bilen biri mümkünmüdür böle bişi sorim dedim...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Remus egzostları tek geçerim. Şu ana kadar 3 Remus kullandım. 1i bmw 316compact içindi 1i ktm adventure içindi diğeri ktm 400sc içindi. sesleri süper verdiği performansta gayet güzel. Bir de F650GS Dakar kullandim Remus egzostlu normalden baya farklı bide çıkışlarına ayarlı kapakçk koymuşlar arazide torkunu arttırmak istediğinde 1 anahtar ile çok tahat ayarlanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

R1 kral tabi hayabusa efsane olarak kaldı artık
da artık dünyanın en hızlı akselre motoru Dodge Chrysler ortak yapımı Tomahawk oldu..
2vitesli teorik olarak 640km/s çıkması mümkün bi motor..
gerçi 100e kadar lastik yakıomuş galiba ya nese..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

e dodge viper motoruna iki tekerlek takarsan heralde 640'a çıkarsın boru mu V10 motor + 2 tekerlek bi de üstüne sen euhaueh
(aslında 4 ama 2şer birbirlerine bitişikler bu yüzden manevra yapamıyosun ve aynınedenle 100 kmden yukarı çıkaman :-) ) [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

410 ha ? bence biraz sallamıs bendede honda cbr 1000 rr var bodrum a giderken 280 görmüştüm gece boştu ama nasil 410 yapıyo ben 280 zar zor gördüm çünkü rüzgardan duramıyodum ve 280 le viraja giremezdim bi yag olsa kaysam bittim yani o yüzden virajda 180 fln dusuyodum hangi yolda 410 yapmıs ve guiness rekorlar kitabına girmesi lazım çünkü rekor turbo hayabusayla 386 km/h idi.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

ya daha fazla dikkat etmek gerek arabaya göre orası doğru ama 30-40la giderkende ölmek(allah korusun)yetenek ister ben 40-50 arası giderken scooterla tam yandan araba çarptı yine aynı hızlarda gelen düşmedim bile..
bu arada ailede bi gelenek var üni ye girene araba alma gibi onu motosiklete çeviremiorum tavsieler bekliorm:) ayşe şule'ninki çok güzel ama olmazsa boşuna kadar aletede para vermemek lzm..[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Teorik olarak motor arabadan daha güvenli çünkü motorda hep aparttasın yani hep kontrol ediyorsun bi yerden bir şey çıkacakmı diye arabada ise etmiyorsun arkadaslarında konusuyorsun :) ama motorlada tek teker falan sakat işler biz arkadasla iki motor gitmiştik arkadasta cbr 600 f var bende 1000 rr auto drom a gittik arif i izlemeye arkadas gösteri sonu tek teker kaldırdı :) ama bir sey olmadı bense sakin sakin gazlamama devam ettim[signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

Motorun bi güzelliği ise tüm kızlar bakıyor ben bodrum da bar çıkışı bi boşa gaz verdigimde tüm kızlar bakıyo ve korkuyodu :)

Bi de şey komediydi benim ilk motorum yamaha r6 idi peder ehliyet sınavı zamanında almıştı onu ilk motor ehliyetine girdim çünkü r6 ile gittim sınava yerlere şeylerden koydular dubalar onların arasından gidip gelmemi söylediler ben geçtim hepsinden bi ara biraz fazla bastım bizim hoca da şey dedi manyakmısın sen dedi burda yapılırmı öyle dedi ben deedim bu motorla böyle yarış motoru dedim bak hala dogru diyo fln dedi sora senin gibilere ehliyet vermemek gerek ama neyse fln dedi :)[signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

Motor şöle daha güvenli:
Kaza sırasında çarptığın cismin üstünden uçma gibi bi lüksün oluyo bölelikle kaza sırasında oluşan güçten arabadaki gibi sende etkilenmiyorsun sadece yerde sürüklenme payı var, ki eğer mont kask gibi donanımların mevcutsa o sürüklenmede vız geliyo.[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

sonra sürüklenirken (veya daha ucarken), elektrik direğine, kaldırıma, başka araçlara çarpıyosun, akabinde beyninin pekmezi kaskın içine akıyo oh mis.

said:
Silthanas, 15 Temmuz 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
bi kere fizik kurallari war =P, ne kadar hizli donerse tekerlekler o kadar az yere degecek nokta ba$ina agirlik azalacak..

rüzgarın motoru yere bastırdığını hiç hesaba katmamışssın sen ama :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...