Zinxen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://www.mytheongame.com closed beta. ilk 5 dakikada bunaltmadi. engine farkli. sanki bir suru sey farkli. denemek lazim. deniyorum. ilgilenenler olursa deneyimlerimi yazarim. 90li yillarin havasini yakaladim sanki offline degilde, online olarak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bunu yapanlar eski Westwoodçu ve SW empire at war gibi süper bi oyuna imza atmışlardı. Deneyin de rapor verin ne kadar iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mapte turkiye var oooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mihihi yuh derim 3 konu altta actim yahu :D fena oyun degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konu açarken dikkat lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar