arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 çok beğendim çoğunu şu kağıt gemili en beğendiğim olabilirdi şiir yazılı olmasa bu yüzden en beğendiğim 2. resim.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kartpostallık tam.. çok güzel.. hatta 3.yü bi yerlerde gördüm sanırım, olabilir mi?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 3. resmimi neden olmasın belkide çocukluğundan bir sahne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 horace tebrikler iyi tahmin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: arcane, 26 Temmuz 2004 19:45 tarihinde demiş ki: çok beğendim çoğunu şu kağıt gemili en beğendiğim olabilirdi şiir yazılı olmasa bu yüzden en beğendiğim 2. resim. hehe :) şiiri black_B arakdaşımız içinden geldiği için koymuş herhalde :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hım resmin orjinalinde varmış pardon :P[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: horacegoesskiing, 26 Temmuz 2004 19:14 tarihinde demiş ki: ...naif çizen bir insanın naif çizimlerden etkilenip resim yapması garip olmuş... bu kısımı biraz daha anlaşılır bi hale sokiim. jim carreynin jim carrey taklidi yapması gibi bişi. eheh. garip.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hım bende son 3 saattir onu çözmeye çalışıyodum =) heh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Black_B, 26 Temmuz 2004 20:07 tarihinde demiş ki: 3. resmimi neden olmasın belkide çocukluğundan bir sahne :P wayss... heHe :))[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya bende mi çizime başlasam ne yapsam :)) annemden kaparım heralde bişeyler :Pp ya wipe acaba bu işle mi uğraşsam üniversteye gitmeyip :) kariyer falan yaparım :))) annem e destek olur belki [Bu mesaj Black_B tarafından 26 Temmuz 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 auhauhauah :) olabilr lam mesela 5 dakkada bi resim çizsen 242 dakkada .. hımmm =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 cidden çok güzeller.."yapmış olmak için" yapılmadıkları ilk bakışta belli oluyo. insanın yeteneğini keşfetmesi gibi bir şey yok...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 teşekkür ederim mayfer :)) wipe o hesaba girmeyelim bence ben seni çıkartmam bkz: 7 sn de 1 ağaç choplasam 1 ağaçtan 15 ila 13 arası çıkıyo tutki 13 çıktı o zaman ahjjsakhskjssflkj EVLADIM KONUYU DAĞITMA eee maddelerin 3 hali vardır şey yani ben :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 asıudvaısugıu[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 annen çarpık kentleşmeye çok kızmış... :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar