madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Merhabalar, bir kız arkadaşım için laptop bakınıyorum. Genel office programları, msn, sörf amaçlı. Oyun hiç oynamıyor. Böyle maksimum 1500-2000tl çıksın diyor cebimden. Ağırlığı önemli, çok ağır ve kaba bir laptop istemiyor. Bir de pil süresi uzun olursa güzel olur. Toshiba ya da hp olsun dedi ama ben toshibaları sevmiyorum(bir nedeni yok, kişisel sanırsam), hp'de alma falan dedi bir kaç arkadaşım. Ben uzun süredir mac kullanıorum laptop piyasasından bihaberim. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 istediğin şeyler için 1500 2000 çok bile. bence netbooklara flan bakın. hem çantasına falan bile sığdırabilir eğer ole heryere taşicam falan diosa. pilleri falanda baya gidio o aletlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Evet ben de netbook önerdim ama ekranları falan küçük, rahat edemem dedi o yüzden laptop'a yönelttim araştırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 macbook air en temizi bence onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 :D ben de mac'e yönlendireyim dedim de, o kadar para ayarlayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 valla benim bildiklerim bu kadar. kendim samsung r522 kullanıorm. çok memnunum ama ben oyun için kullanıorm çoğunlukla. o yuzden bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://www.hepsiburada.com/sony-vaio-vgn-cs31stq-intel-core-2-duo-t6500-2.1ghz-4gb-320gb-14.1-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750190 heh şimdi tamamdır.bordosu gayet güzel ve bayan işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ahahah ruj bile koymuslar adsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bende link yanlış oldu sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 towncrier said: http://www.hepsiburada.com/sony-vaio-vgn-cs31stq-intel-core-2-duo-t6500-2.1ghz-4gb-320gb-14.1-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750190 heh şimdi tamamdır.bordosu gayet güzel ve bayan işi Alan kimse pişman olmadı bundan; ama Vaio olduğu için fiyat yüksek biraz. Toshiba'nın 15 inçten ufak modelleri cidden tercih edilebilir bu arada, garanti sistemi iyi diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar